samira oynaArkadaşlar bot lane oynarken lane kontrolünü sağlayamıyorum. Top lane, mid veya orman da oynayabileceğim scriptin çok iyi çalıştığı şampiyon söyler misiniz?
toplanedede dari oyna tris vayneTop lane darius jax fiora
mid xerath akali
jgl karthus
evet bu aradaKanka dari yada brand deneye bilirsin cok zevkli oluyor lee yi söylemiyorum bile
irelıa yı cok saglam oynuyo bazen yaptıklarına bıle ben ınanamıyorumirelia öneririm
kanka tristana oyna bence twitch falan öyle çalışırArkadaşlar bot lane oynarken lane kontrolünü sağlayamıyorum. Top lane, mid veya orman da oynayabileceğim scriptin çok iyi çalıştığı şampiyon söyler misiniz?
yada irelia bot lane tristana dediğim gibiArkadaşlar bot lane oynarken lane kontrolünü sağlayamıyorum. Top lane, mid veya orman da oynayabileceğim scriptin çok iyi çalıştığı şampiyon söyler misiniz?
Darius oynayabilirsin kontrolü zor değil ve komboları fena yapmıyor.Arkadaşlar bot lane oynarken lane kontrolünü sağlayamıyorum. Top lane, mid veya orman da oynayabileceğim scriptin çok iyi çalıştığı şampiyon söyler misiniz?
minyon varken tfde minyona q atıp dodge atması çok sarıyorirelıa yı cok saglam oynuyo bazen yaptıklarına bıle ben ınanamıyorum
ashe seri kite ve yavaşlatma r kombosu felan opArkadaşlar bot lane oynarken lane kontrolünü sağlayamıyorum. Top lane, mid veya orman da oynayabileceğim scriptin çok iyi çalıştığı şampiyon söyler misiniz?
ashe seri kite ve yavaşlatma r kombosu felan opArkadaşlar bot lane oynarken lane kontrolünü sağlayamıyorum. Top lane, mid veya orman da oynayabileceğim scriptin çok iyi çalıştığı şampiyon söyler misiniz?
knk viktor xerath akali karthus sarıyoArkadaşlar bot lane oynarken lane kontrolünü sağlayamıyorum. Top lane, mid veya orman da oynayabileceğim scriptin çok iyi çalıştığı şampiyon söyler misiniz?