Onaylı Üye
Selamlar yakın zamanda hileyi kullanmaya baslicam en merak ettiğim şampiyonlardan biri aphelios. deneyen varsa tecrübelerini anlatırsa guzel olur
oyun bilgin vb iyi ise iş yaparsın ama charın sayısız kombosu var ve script bunları düzgün atmayı geç bazen silahı değişmiyor bile oyüzden kalista veya twitch gibi çarlar denemelisinSelamlar yakın zamanda hileyi kullanmaya baslicam en merak ettiğim şampiyonlardan biri aphelios. deneyen varsa tecrübelerini anlatırsa guzel olur
olabilir ama pek iyi olmuyor onun yerine lucian güzel oluyorSelamlar yakın zamanda hileyi kullanmaya baslicam en merak ettiğim şampiyonlardan biri aphelios. deneyen varsa tecrübelerini anlatırsa guzel olur
oynanır knk baya iyi oluyoSelamlar yakın zamanda hileyi kullanmaya baslicam en merak ettiğim şampiyonlardan biri aphelios. deneyen varsa tecrübelerini anlatırsa guzel olur
kayle da cok iyi oluyor denedinmi hiçkullandım çok combosu olduğu için karıştırıyor bazen tavsiye etmem o yüzden
ashe de baya iyi oluyorben oynadım pek begenmedim tercih meselesi kanka oynicaksan jinx kalista vayne oyna bunlar güzel oluyor
tesekkırer kanka zaten o çarlarda iy oldugunu biliyordumda apheyle olan etkileşimini merak ettimoyun bilgin vb iyi ise iş yaparsın ama charın sayısız kombosu var ve script bunları düzgün atmayı geç bazen silahı değişmiyor bile oyüzden kalista veya twitch gibi çarlar denemelisin
kanka söylediğin şampiyonlar script için basic zaten apheliosla etkileşimini merak ettim oyundaki en mekanik şampiyonlardan biri oldugu için yorumun için tesekkurlerben oynadım pek begenmedim tercih meselesi kanka oynicaksan jinx kalista vayne oyna bunlar güzel oluyor