cyr4x
Seçkin Üye
Ban yemek istemiyorum çok anlaşılmaması için. Scriptte hangi ayarları yapmam gerek?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Kısa bir süre kullanıp bıraksan dahi yer misin*LPReborn standart evade ayarları gayet iyi. Ayrıca LPReborn kullanıcıları uzun zamandır LoL'de yasaklanmıyorlar. Bu, hilenin ban rateinin bilinmediğini belirtir. Hem LoL'de hile açarsan ban yiyeceğin garantidir fakat ne zaman olacağını bilemezsin. Standart (hileyle enjekte olan) ayarları kendine göre ayarlayabilirsin.
Bunu ana hesabımda 1 kere denedim. 4 yıllık hesaptır kendisi. Geçen sene 1 kere açmıştım yanlışlıkla, daha sonra 1 el girip oynadım. Daha yasaklanmadım. Sanırım tekrar tekrar oynadıkça daha net oluyor.Kısa bir süre kullanıp bıraksan dahi yer misin*
Kullanmanı ve diğer kullanmayı düşünenlerinde kullanmasını tavsiye etmiyorum. Zaten farklı hesap kasmışsın bir tane, gir oyna orada hileyle.Sürekli değil fakat bazı maçlarda autofill attığı örneğin ya da seri maçı gibi maçlarda oynasam default ayarlarda bir sorun olur mu hesap yaklaşık 6 yıllıkta emin olamıyorum![]()
Sana güzel bir tavsiye vereyim, auto ban dışında izleme de ban yememeni garantiler. Karakterin combo mekaniklerini aktif tut ve dodge'i olabildiğince minimum'a indir. Çok kritik skilleri dodgelama ayarına getir. Mesela Thresh'in Q'su'nu dodgela, e'sini değil. Amumu'nun Q'sunu dodgela, ultisini değil. Bazı skilleri yemen gerekiyor ki tespit edilmen zorlaşssın.Ban yemek istemiyorum çok anlaşılmaması için scriptde hangi ayarları yapmam gerek lütfen yardım eder misiniz
evade kapatırsan hiç bir confingde anlamazlar.Ban yemek istemiyorum çok anlaşılmaması için scriptde hangi ayarları yapmam gerek lütfen yardım eder misiniz
Bu rage olayı nedir nasıl açılır, ayarlanırRage ayarlarda her şey full belli ederek oynuyorum karşı takımın 5 ide sövüyor genelde ama ban yemedim hala
rage dediğim yani belli etmemeye çalışmıyorum bütün skilleri full dodgelatıyorum öyle oynuyorumBu rage olayı nedir nasıl açılır, ayarlanır
zoom hack skin hack hepsi açık vs.vs.Bu rage olayı nedir nasıl açılır, ayarlanır
ben sadecebi kere açtım bell,de etmemiştim fakat yedimBunu ana hesabımda 1 kere denedim. 4 yıllık hesaptır kendisi. Geçen sene 1 kere açmıştım yanlışlıkla, daha sonra 1 el girip oynadım. Daha yasaklanmadım. Sanırım tekrar tekrar oynadıkça daha net oluyor.
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz1 hafta içerisinde ban yemediysen daha da yemezsin.