Süper Üye
kaç gündür kullanıyorsun?Hilenin kendi standart ayarları gayet iyi hile şuan ud durumda ben plat oldum daha yemedim
doğru ama benim anlamadığım şu ki ben dodgelemeye çalışıyom ayar yapsam bile lars oluyor oyun acayip fazla dodge atıyor çok belli oluyrSana güzel bir tavsiye vereyim, auto ban dışında izleme de ban yememeni garantiler. Karakterin combo mekaniklerini aktif tut ve dodge'i olabildiğince minimum'a indir. Çok kritik skilleri dodgelama ayarına getir. Mesela Thresh'in Q'su'nu dodgela, e'sini değil. Amumu'nun Q'sunu dodgela, ultisini değil. Bazı skilleri yemen gerekiyor ki tespit edilmen zorlaşssın.
amumu ultisi dodgelanabiliyormuydudoğru ama benim anlamadığım şu ki ben dodgelemeye çalışıyom ayar yapsam bile lars oluyor oyun acayip fazla dodge atıyor çok belli oluyr
sıçra atarak kaçmayı bahsetti heralde yada zıplayan çarların skilleriamumu ultisi dodgelanabiliyormuydu
kendi ayarları iyi zaten report yemedikten sonra+ detect olmadan ban yeme şansın azBan yemek istemiyorum çok anlaşılmaması için. Scriptte hangi ayarları yapmam gerek?
hileyi kullanamadım hayla bakıp nasıl legit olur diye arıyorum eywkanka bence sakın evade yi kullanma çok belli oluyor hile ve sadece savaşırken spaceye bas sürekli spaceyle yürürsen çok hızlı tık attığı için yürüyüşünden bile anlaşılır ve minyon kesmek için scriptin özelliğini kullanma yine aynı şekil çok tık attığı için anlaşılıyor sadece savaşırken spaceye bas ve minyonları kendin kes evadeyi kapat anlaşılması çok zor olur
%100 Bir şey diyemessin bu duruma ban yer ama ne zaman yediği belli olmaz bir script açarsan (free) ban yeme ihtimalin kesinlikle vardır.1 hafta içerisinde ban yemediysen daha da yemezsin.
2/3 ay olmuştur 0 dan açtım hesabıkaç gündür kullanıyorsun?
Yeap.amumu ultisi dodgelanabiliyormuydu
evade tam olarak ne işe yarıyorevade kapatırsan hiç bir confingde anlamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?