Çözüldü LPReborn ayarlarım sıfırlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaslar merhaba ben scripti configsiz oynamak istiyorum %appdata% içerisindeki lprb dosyasını tamamen siliyorum bilgisiyardan lole giriyorum ilk oyunda configsiz oynatıyo sonra tekrar dosyaya girdigimde lprb dosyası orda duruyor her el geri geliyor yani silince de sürekli ayarlarım sıfırlanıyor buna bi çözüm var mı

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk onu silersen hileyi silmiş oluyon config dediğinde hilenin ayarlarıdır ztn her sildiğinde tekrar yüklüyosun hileyi 0dan başlatıyosun bi kere indiricen bidaha dokunmican onu silmiceksin yani :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk onu silersen ayarlar sıfırlanır zaten o snein ayarların onu silip her zaman yeniden indirmicen :D öyle kalcak hermaç yeniden indirirsen sıfırlanır zaten.
hayır şöyle amacım zaten configsiz oynamak siliyorum onu maca gırıyorum maç bitince tekrardan %appdata% klasörüne o dosya geliyor ben gelmesini istemiyorum

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hayır şöyle amacım zaten configsiz oynamak siliyorum onu maca gırıyorum maç bitince tekrardan %appdata% klasörüne o dosya geliyor ben gelmesini istemiyorum
o dosya hilenin kendisi onu silersen oynayamazsın siteden yukleye basınca tekrardan yukluyosun zaten config dediğin oyunun ayarları demektir sen direk hileyi siliyosun sonra siteden tekrar yukleye basınca tekrardan sıfırdan indiriyosun bişey silip yüklediğin yok yani lprb hilenin kendisi normal indirip kullanıcaksın bişey silmiceksin zaten default configde geliyo sana config olmasa hile olmaz configsiz oynamak diye bişey yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...