internetimin speed testini hemen atıyorumİnternetin yavaş olduğu için bu şekilde. Modeme restart atıp sağlayıcını arayıp teknik server isteyebilirsin.
İnternetin yavaş olduğu için bu şekilde. Modeme restart atıp sağlayıcını arayıp teknik server isteyebilirsin.
arkadaşlar merhaba yükleye bastığım anda böyle 5 dakika bekliyor ve çok yavaş açılıyor çözümü var mı acaba ?
Ekli dosyayı görüntüle 75257
bu nedir hocam ? ingilizcem zayıfta.
Senin sorunun aynısını yaşayıp konu açanlar var hocam o konu çözüme kavuşmuş o yüzden attım. https://memoryhackers.org/konular/memoryui-stuck-at-b-record.224813/#post-4173139bu nedir hocam ? ingilizcem zayıfta.
Speed test ile hiçbir alakası yok. Dediklerimi yap modeme restart at düzelecektir. Eğer düzelmezse sağlayıcını arayıp teknik destek talep et.
deniyorum teşekkürlerSpeed test ile hiçbir alakası yok. Dediklerimi yap modeme restart at düzelecektir. Eğer düzelmezse sağlayıcını arayıp teknik destek talep et.
evet gerçekten modemi restleyince hemen düzeldi çok seri şuan çok teşekkürler son olarak konuyu kapatmadan önce bir sorum daha var hocam.Speed test ile hiçbir alakası yok. Dediklerimi yap modeme restart at düzelecektir. Eğer düzelmezse sağlayıcını arayıp teknik destek talep et.
Sorunun çözüldüğü için mutluyum. XFProject her injectlemeden sonra kendini güvenlik için kapatır ve siler, bu bir hata değildir.deniyorum teşekkürler
Post automatically merged:
evet gerçekten modemi restleyince hemen düzeldi çok seri şuan çok teşekkürler son olarak konuyu kapatmadan önce bir sorum daha var hocam.
XFProjecet.exe yi masaüstüne ne zaman atarsam atayım siliniyor tüm virüs programlarım kapalı fakat her seferinde siliyor ne yapabilirim bunuda cevapladıktan sonra konuyu kapatabilirsiniz yada silebilirsiniz
Post automatically merged:
her zaman winrardan açmam gerekiyor ve her seferinde şifre girmekten sıkıldım masaüstünde durmasını istiyorum çözümü varsa çok iyi olurteşekkürler