Çözüldü Lpreborn B Record kısmında takılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba yükleye bastığım anda böyle 5 dakika bekliyor ve çok yavaş açılıyor çözümü var mı acaba ?

1650442820336.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
İnternetin yavaş olduğu için bu şekilde. Modeme restart atıp sağlayıcını arayıp teknik server isteyebilirsin.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Speed test ile hiçbir alakası yok. Dediklerimi yap modeme restart at düzelecektir. Eğer düzelmezse sağlayıcını arayıp teknik destek talep et.
deniyorum teşekkürler
Post automatically merged:

Speed test ile hiçbir alakası yok. Dediklerimi yap modeme restart at düzelecektir. Eğer düzelmezse sağlayıcını arayıp teknik destek talep et.
evet gerçekten modemi restleyince hemen düzeldi çok seri şuan çok teşekkürler son olarak konuyu kapatmadan önce bir sorum daha var hocam.
XFProjecet.exe yi masaüstüne ne zaman atarsam atayım siliniyor tüm virüs programlarım kapalı fakat her seferinde siliyor ne yapabilirim bunuda cevapladıktan sonra konuyu kapatabilirsiniz yada silebilirsiniz

her zaman winrardan açmam gerekiyor ve her seferinde şifre girmekten sıkıldım masaüstünde durmasını istiyorum çözümü varsa çok iyi olur :) teşekkürler

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
deniyorum teşekkürler

evet gerçekten modemi restleyince hemen düzeldi çok seri şuan çok teşekkürler son olarak konuyu kapatmadan önce bir sorum daha var hocam.
XFProjecet.exe yi masaüstüne ne zaman atarsam atayım siliniyor tüm virüs programlarım kapalı fakat her seferinde siliyor ne yapabilirim bunuda cevapladıktan sonra konuyu kapatabilirsiniz yada silebilirsiniz

her zaman winrardan açmam gerekiyor ve her seferinde şifre girmekten sıkıldım masaüstünde durmasını istiyorum çözümü varsa çok iyi olur :) teşekkürler
Sorunun çözüldüğü için mutluyum. XFProject her injectlemeden sonra kendini güvenlik için kapatır ve siler, bu bir hata değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...