LPReborn ban süresi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar çoğunuz LP Reborn ban süresi nedir diye soruyorsunuz bugün kendimce yaptığım testi paylaşacağım sizinle.

0'dan botted hesap ile 5 günde 99 oyun atıp diamond1 50lpye kadar rage bir şekilde oynadım ve ardından banlandım. Bu hesabı kasmadan önce başka bir diamond3 hesapta 10 maç kadar scripti kullanmıştım o hesabım duruyor banlanmadı. Anlayacağınız 0'dan kastığım hesap çok belli ederek oynadıgım için reporttan ban yedi, düşük eloda rage bile oynasanız anlamadıkları için kendi takımındaki adamlara sövüp sizi reportlamayı unutuyolar :D Yüksek eloda evade kesinlikle kapatın.

1321.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
demek ki yüksek eloda kapatıcaz eyw.. bilgi için

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dt olmaması sonucu çıkıyo gibi ama insan bi emin de olamıyor işte

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
duzgun kullandıgında bencede ban yemen azalir ama her seyi fullersen en kucuk seye bile gidiyorsun

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
olum 5 günde 99 maç ne hayatın yok mu senin hiç durmadın mı 5 gün yemedin içmedin mi yorulmadın mı la

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sorması Ayıptırda Knk 1 Günde nasıl 20 Maç atıyordun ?

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
script banları wave şekilde geliyor umarım wavede ban yemeyiz hangi eloda olursan ol report yiyince ban yiyorsun bu kaçınılmaz oluyor malesef legit bi şekilde oynarsan wave kadar ban yemezsin

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
s9 da 1 günde master hesap kasıyorduk bu 99 maç az :D
kral bazı adc ler dısında cogu heroyu taşıyıcı halde goremiyorum sen hangi lane üstüne oynuyorsun sc yi yada hangi heroları daha cok tercih ediyorsun ?
script banları wave şekilde geliyor umarım wavede ban yemeyiz hangi eloda olursan ol report yiyince ban yiyorsun bu kaçınılmaz oluyor malesef legit bi şekilde oynarsan wave kadar ban yemezsin
ama farkettigim kadarıyla ban wawe den once kullandıysan ve report yemediysen ban yemiyorsun bi hesabımda uzun süre oynamıstım snra yorumlarda ban dalgası geldi diyorlardı ama ban yememiştim ardından 1 oyun deneyim dedim direk ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam aynisini bende yapmak istiyorum hatta bu sekilde gelir elde edip ilerde ucretli scriptlere bile gecebilirim hesap ligini kasip satip scriptinde parasini cikarip kaar etmek istiyorum fakat cok cabuk tilt oluyorum en gec 2,3 oyun sonra pc kircak kıvama geliyorum o yüzden genelde scriptli bile olsa sonraki oyunlar iyi gecmiyor buna nasil engel olabilirm tavsiye verir misn
dizi izleyerek oynadıgım için yorulmadım kanka yemekte yedim :D
ve dizi izleyerek nasil oynuyosn hocam oyuna odaklanmadan nasil kazaniyosn:d

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam aynisini bende yapmak istiyorum hatta bu sekilde gelir elde edip ilerde ucretli scriptlere bile gecebilirim hesap ligini kasip satip scriptinde parasini cikarip kaar etmek istiyorum fakat cok cabuk tilt oluyorum en gec 2,3 oyun sonra pc kircak kıvama geliyorum o yüzden genelde scriptli bile olsa sonraki oyunlar iyi gecmiyor buna nasil engel olabilirm tavsiye verir misn
ve dizi izleyerek nasil oynuyosn hocam oyuna odaklanmadan nasil kazaniyosn:d
2. monitörden açıyorum zaten oyun artık satranç oynamak gibi nerde ne yapıcagımız belli twitch oynadıgım için genelde lane lose matchup oluyor push atıp tower altı bekliyorum tr de çok odaklanmaya gerek yok zaten ve script kullanıyoruz :p

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
5 gün 99 oyun cok iyi bu arada rage atmadan oynasan en azından ban yemesen hesap da dursa miss gibi olur

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selamalar rage ayarlarını paylaşırmısın bende script bir garip çalışıyor teşekkürler :peepoCryv2:

Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
onaylı üye oldugumda bende oynicam kücük cocuk gibi hevesle bekliyorum şuan

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar çoğunuz LP Reborn ban süresi nedir diye soruyorsunuz bugün kendimce yaptığım testi paylaşacağım sizinle.

0'dan botted hesap ile 5 günde 99 oyun atıp diamond1 50lpye kadar rage bir şekilde oynadım ve ardından banlandım. Bu hesabı kasmadan önce başka bir diamond3 hesapta 10 maç kadar scripti kullanmıştım o hesabım duruyor banlanmadı. Anlayacağınız 0'dan kastığım hesap çok belli ederek oynadıgım için reporttan ban yedi, düşük eloda rage bile oynasanız anlamadıkları için kendi takımındaki adamlara sövüp sizi reportlamayı unutuyolar :D Yüksek eloda evade kesinlikle kapatın.

Ekli dosyayı görüntüle 74732

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kardesim bende bu twitchi oyniyorum ama w gidip bir minyon olsa atiyor milet diyor salakmisin, onu nasil kapadin acaba?

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valla gayet iyi son zamanlarda böylesi görülmedi :S:S :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...