Uzman Üye
s9 da 1 günde master hesap kasıyorduk bu 99 maç azabi eline sağlık 5 gün 99 oyun yerinde patladımValla helal olsun.
dt olsa zaten 5 gün kullanamayız 2-3 maçta patlarsındt olmaması sonucu çıkıyo gibi ama insan bi emin de olamıyor işte
olum 5 günde 99 maç ne hayatın yok mu senin hiç durmadın mı 5 gün yemedin içmedin mi yorulmadın mı la
dizi izleyerek oynadıgım için yorulmadım kanka yemekte yedimolum 5 günde 99 maç ne hayatın yok mu senin hiç durmadın mı 5 gün yemedin içmedin mi yorulmadın mı la
kral bazı adc ler dısında cogu heroyu taşıyıcı halde goremiyorum sen hangi lane üstüne oynuyorsun sc yi yada hangi heroları daha cok tercih ediyorsun ?s9 da 1 günde master hesap kasıyorduk bu 99 maç az
ama farkettigim kadarıyla ban wawe den once kullandıysan ve report yemediysen ban yemiyorsun bi hesabımda uzun süre oynamıstım snra yorumlarda ban dalgası geldi diyorlardı ama ban yememiştim ardından 1 oyun deneyim dedim direk ban yedimscript banları wave şekilde geliyor umarım wavede ban yemeyiz hangi eloda olursan ol report yiyince ban yiyorsun bu kaçınılmaz oluyor malesef legit bi şekilde oynarsan wave kadar ban yemezsin
ve dizi izleyerek nasil oynuyosn hocam oyuna odaklanmadan nasil kazaniyosn:ddizi izleyerek oynadıgım için yorulmadım kanka yemekte yedim
2. monitörden açıyorum zaten oyun artık satranç oynamak gibi nerde ne yapıcagımız belli twitch oynadıgım için genelde lane lose matchup oluyor push atıp tower altı bekliyorum tr de çok odaklanmaya gerek yok zaten ve script kullanıyoruzhocam aynisini bende yapmak istiyorum hatta bu sekilde gelir elde edip ilerde ucretli scriptlere bile gecebilirim hesap ligini kasip satip scriptinde parasini cikarip kaar etmek istiyorum fakat cok cabuk tilt oluyorum en gec 2,3 oyun sonra pc kircak kıvama geliyorum o yüzden genelde scriptli bile olsa sonraki oyunlar iyi gecmiyor buna nasil engel olabilirm tavsiye verir misn
ve dizi izleyerek nasil oynuyosn hocam oyuna odaklanmadan nasil kazaniyosn:d
kardesim bende bu twitchi oyniyorum ama w gidip bir minyon olsa atiyor milet diyor salakmisin, onu nasil kapadin acaba?Merhaba arkadaşlar çoğunuz LP Reborn ban süresi nedir diye soruyorsunuz bugün kendimce yaptığım testi paylaşacağım sizinle.
0'dan botted hesap ile 5 günde 99 oyun atıp diamond1 50lpye kadar rage bir şekilde oynadım ve ardından banlandım. Bu hesabı kasmadan önce başka bir diamond3 hesapta 10 maç kadar scripti kullanmıştım o hesabım duruyor banlanmadı. Anlayacağınız 0'dan kastığım hesap çok belli ederek oynadıgım için reporttan ban yedi, düşük eloda rage bile oynasanız anlamadıkları için kendi takımındaki adamlara sövüp sizi reportlamayı unutuyolarYüksek eloda evade kesinlikle kapatın.
Ekli dosyayı görüntüle 74732
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Harasdaki w luyu kapat agakardesim bende bu twitchi oyniyorum ama w gidip bir minyon olsa atiyor milet diyor salakmisin, onu nasil kapadin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?