LPReborn ban süresi ve ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Selamlar herkese önden belirteyim 8. günüm 0 ban mük lp kasıyorum rankımı sorucaklar için 2 maç sonra gold olucam asıl soru ben mesela mid lane oynuyorum ( yone syndra corki ahri ryze velkoz ) ve aralara yasuo sıkıştırıyorum bu karekterlerin hepsi s++ bununda bilgisini vereyim şimdi birbirimize yardımcı olucağımız kısıma gelelim mid veya başka bir lane farketmez oynayıp s++ olan karekterleri ve o karekteri oynarken şu ayarı açman lazım kombo yapması için vs dediğiniz karekterler varsa sizde yazarsanız sevinirim katarina oynadım 1 2 oyun kombo yapmıyor adama atlıyor 2 hançer atıyor almıyor hançerleri saçma sapan hareketleri var gp aynı şekilde denedim kombo yapmıyor ayarını bulamadım ama foruma giriyorum bir kardeşimiz katarina s++ gp s++ yok ediyorum diyor işte o ayarı bu konuya yazarsa bilgileniriz kafa rahat keyfe keder lp kasarız diye böyle bir konu açtım bilgilerini paylaşıcak herkese şimdiden teşekkürler

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Default ayarlarda oynuyorum ben ama Zed oynarken mutlaka W seçeneğini kapatıyorum. Gerekli gereksiz atabiliyor çünkü. Senin gibi ben de hiç ban yemedim ama aramızda ki arkadaşlardan birinde Yone ayarları varsa lütfen yazsın.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Default ayarlarda oynuyorum ben ama Zed oynarken mutlaka W seçeneğini kapatıyorum. Gerekli gereksiz atabiliyor çünkü. Senin gibi ben de hiç ban yemedim ama aramızda ki arkadaşlardan birinde Yone ayarları varsa lütfen yazsın.
yoneyi ls yone oyna ben öyle oynuyorum taşıyorum her maç özel bir ayar açamana gerek yok

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
tw al r yi kapat tflerde kendin aç otamatik 5 kişi ölüyor hesabımın ismi Türkiyem40 istersen bak
onun dışında jinx kai filan iyi

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kafanda belirlediğin ve banlanmadığın karakterler ile devam et.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Zaten LS Yone oynuyorum fakat erken oyunda gereksiz minyon kaçırıp sinirimi tepeme çıkarıyor. CS'de geriye düşüyorum
aynı ayarda oynuyoruz bende öyle cs kaçmıyor ve 3 level da garanti ilk kanı alıyorum ben sonrası zaten elemana cs bile aldırmıyorum sen biraz aceleci oynuyor olabilirsin :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben şuan default ayarlar ile giriyorum 7 günü tamamladim evade kapali bir şekilde oynuyorum oynadigim herolar sadece adc şuanlik bir ban söz konusu olmadi oldugum rank ise plat 3

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Ben her zaman Default ayarlarda oynuyorum ama bildiğiniz gerçekten Rage olur farketmez config varsa verebilirmisiniz
bu arada tavsiyem TEEMO oynamanı öneririm her maçta 21/3 gidiyorum pentam bile var :D

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
10 maçtır banlanmadım şimdilik iyi gözüküyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
iyi gözüküyo lp ama yakında patlarız :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
agam ana hesabında oynuyorsan oynama ban riski var ban yemek istemeyiz

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
stabil olarak 1 karekter üzerinden devam et

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yasuo delirtiyor bazen e yi kule altına atıyor.Scriptde gp mevcut değil
Belirttiğin karakterler scripti belli edecek cinsten.Hepsi bir yetenek atışına sahip
Katarina da ise tuşları kapatmadığına emin ol

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Jinx oynuyorum only dangerous modu da açık oluyor evade onun dışında auto base ult falan kapatıyorum farmı skille almayı kapatıyorum aynı ayarlarla kaisa ashe gibi şampiyonlarla da bot Lane de 2v1 atarak kazanırsın

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yaklaşık 5 ay windsharp oynadım 100 lvl e kastım son gelen hero zeriden sonra ban yedim şuan ikiside banlatıyor

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
evade açık 3 gün sonunda ban yedim. 2 haftadır aynı hesapta kapalı kullanmaktayım bilginize
Post automatically merged:

arkadaşlar her şekilde ban yiyeceğimiz için süre önemli değil 30 level hesaplar 30-40tl olmuş 1 ay oynayıp hesap değiştiririz nolcak :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...