LPReborn ban süresi ve ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
midde xerath falan oynuyorum aşırı iyi bi 10 maçtır banlanmadım ücretsiz hileden bu kadarını beklemezdim normalde 1-2 maça ban yiyordum windsharpta bu daha iyi olmuş

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
midde xerath falan oynuyorum aşırı iyi bi 10 maçtır banlanmadım ücretsiz hileden bu kadarını beklemezdim normalde 1-2 maça ban yiyordum windsharpta bu daha iyi olmuş
artık insanlar script olduğunu düşünmüyor sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Normal Fiora oynuyorum İrelia Gibi karakterler Sersemletme atınca Otomatik W ile engelliyor adamı yakaladımı kaçma şansı yok ADC fiora

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Default ayarlarda oynuyorum ben ama Zed oynarken mutlaka W seçeneğini kapatıyorum. Gerekli gereksiz atabiliyor çünkü. Senin gibi ben de hiç ban yemedim ama aramızda ki arkadaşlardan birinde Yone ayarları varsa lütfen yazsın.
yone için özel bir ayara gerek yok ya
Post automatically merged:

Ben şuan default ayarlar ile giriyorum 7 günü tamamladim evade kapali bir şekilde oynuyorum oynadigim herolar sadece adc şuanlik bir ban söz konusu olmadi oldugum rank ise plat 3
cidden ban yenmiyor tertemiz hile olmuş wind sharpa göre

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Selamlar herkese önden belirteyim 8. günüm 0 ban mük lp kasıyorum rankımı sorucaklar için 2 maç sonra gold olucam asıl soru ben mesela mid lane oynuyorum ( yone syndra corki ahri ryze velkoz ) ve aralara yasuo sıkıştırıyorum bu karekterlerin hepsi s++ bununda bilgisini vereyim şimdi birbirimize yardımcı olucağımız kısıma gelelim mid veya başka bir lane farketmez oynayıp s++ olan karekterleri ve o karekteri oynarken şu ayarı açman lazım kombo yapması için vs dediğiniz karekterler varsa sizde yazarsanız sevinirim katarina oynadım 1 2 oyun kombo yapmıyor adama atlıyor 2 hançer atıyor almıyor hançerleri saçma sapan hareketleri var gp aynı şekilde denedim kombo yapmıyor ayarını bulamadım ama foruma giriyorum bir kardeşimiz katarina s++ gp s++ yok ediyorum diyor işte o ayarı bu konuya yazarsa bilgileniriz kafa rahat keyfe keder lp kasarız diye böyle bir konu açtım bilgilerini paylaşıcak herkese şimdiden teşekkürler
lprebronda ban süresi belli değil ama wind sharpda 2 veya 3 güne ban atıyor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
irelia yone aatrox çok iyi kanka birde pre ile gir bak tanrı olursun oyunda

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
envade kapalı oyna bence zaten config atıyorlar buraya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
banlanmadığın karakterle devam et ve sanırım hilede gp yok

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar herkese önden belirteyim 8. günüm 0 ban mük lp kasıyorum rankımı sorucaklar için 2 maç sonra gold olucam asıl soru ben mesela mid lane oynuyorum ( yone syndra corki ahri ryze velkoz ) ve aralara yasuo sıkıştırıyorum bu karekterlerin hepsi s++ bununda bilgisini vereyim şimdi birbirimize yardımcı olucağımız kısıma gelelim mid veya başka bir lane farketmez oynayıp s++ olan karekterleri ve o karekteri oynarken şu ayarı açman lazım kombo yapması için vs dediğiniz karekterler varsa sizde yazarsanız sevinirim katarina oynadım 1 2 oyun kombo yapmıyor adama atlıyor 2 hançer atıyor almıyor hançerleri saçma sapan hareketleri var gp aynı şekilde denedim kombo yapmıyor ayarını bulamadım ama foruma giriyorum bir kardeşimiz katarina s++ gp s++ yok ediyorum diyor işte o ayarı bu konuya yazarsa bilgileniriz kafa rahat keyfe keder lp kasarız diye böyle bir konu açtım bilgilerini paylaşıcak herkese şimdiden teşekkürler
5 gündür ban yemedim hocam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben hala Lpreborn dan korkmuyorumda ban yemek istemiyorum lol ü seviyorum bana gösdtermek için dc den yayın açıp oynarmısınız ?
Dc Nick : SzM000N#6102

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ama yasuda sc olduğun çok belli q3 bekleme süresine girmiyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ustalaştığın ve çok belli olamayacak bir karakter belirleyip devam et bence

Üye
4 HİZMET YILI
Özellikle bot lane oynanırsa ban kolay kolay yenmez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...