artık insanlar script olduğunu düşünmüyor sanırımmidde xerath falan oynuyorum aşırı iyi bi 10 maçtır banlanmadım ücretsiz hileden bu kadarını beklemezdim normalde 1-2 maça ban yiyordum windsharpta bu daha iyi olmuş
yone için özel bir ayara gerek yok yaDefault ayarlarda oynuyorum ben ama Zed oynarken mutlaka W seçeneğini kapatıyorum. Gerekli gereksiz atabiliyor çünkü. Senin gibi ben de hiç ban yemedim ama aramızda ki arkadaşlardan birinde Yone ayarları varsa lütfen yazsın.
cidden ban yenmiyor tertemiz hile olmuş wind sharpa göreBen şuan default ayarlar ile giriyorum 7 günü tamamladim evade kapali bir şekilde oynuyorum oynadigim herolar sadece adc şuanlik bir ban söz konusu olmadi oldugum rank ise plat 3
lprebronda ban süresi belli değil ama wind sharpda 2 veya 3 güne ban atıyorSelamlar herkese önden belirteyim 8. günüm 0 ban mük lp kasıyorum rankımı sorucaklar için 2 maç sonra gold olucam asıl soru ben mesela mid lane oynuyorum ( yone syndra corki ahri ryze velkoz ) ve aralara yasuo sıkıştırıyorum bu karekterlerin hepsi s++ bununda bilgisini vereyim şimdi birbirimize yardımcı olucağımız kısıma gelelim mid veya başka bir lane farketmez oynayıp s++ olan karekterleri ve o karekteri oynarken şu ayarı açman lazım kombo yapması için vs dediğiniz karekterler varsa sizde yazarsanız sevinirim katarina oynadım 1 2 oyun kombo yapmıyor adama atlıyor 2 hançer atıyor almıyor hançerleri saçma sapan hareketleri var gp aynı şekilde denedim kombo yapmıyor ayarını bulamadım ama foruma giriyorum bir kardeşimiz katarina s++ gp s++ yok ediyorum diyor işte o ayarı bu konuya yazarsa bilgileniriz kafa rahat keyfe keder lp kasarız diye böyle bir konu açtım bilgilerini paylaşıcak herkese şimdiden teşekkürler
5 gündür ban yemedim hocamSelamlar herkese önden belirteyim 8. günüm 0 ban mük lp kasıyorum rankımı sorucaklar için 2 maç sonra gold olucam asıl soru ben mesela mid lane oynuyorum ( yone syndra corki ahri ryze velkoz ) ve aralara yasuo sıkıştırıyorum bu karekterlerin hepsi s++ bununda bilgisini vereyim şimdi birbirimize yardımcı olucağımız kısıma gelelim mid veya başka bir lane farketmez oynayıp s++ olan karekterleri ve o karekteri oynarken şu ayarı açman lazım kombo yapması için vs dediğiniz karekterler varsa sizde yazarsanız sevinirim katarina oynadım 1 2 oyun kombo yapmıyor adama atlıyor 2 hançer atıyor almıyor hançerleri saçma sapan hareketleri var gp aynı şekilde denedim kombo yapmıyor ayarını bulamadım ama foruma giriyorum bir kardeşimiz katarina s++ gp s++ yok ediyorum diyor işte o ayarı bu konuya yazarsa bilgileniriz kafa rahat keyfe keder lp kasarız diye böyle bir konu açtım bilgilerini paylaşıcak herkese şimdiden teşekkürler
ama yasuda sc olduğun çok belli q3 bekleme süresine girmiyoSelamlar herkese önden belirteyim 8. günüm 0 ban mük lp kasıyorum rankımı sorucaklar için 2 maç sonra gold olucam asıl soru ben mesela mid lane oynuyorum ( yone syndra corki ahri ryze velkoz ) ve aralara yasuo sıkıştırıyorum bu karekterlerin hepsi s++ bununda bilgisini vereyim şimdi birbirimize yardımcı olucağımız kısıma gelelim mid veya başka bir lane farketmez oynayıp s++ olan karekterleri ve o karekteri oynarken şu ayarı açman lazım kombo yapması için vs dediğiniz karekterler varsa sizde yazarsanız sevinirim katarina oynadım 1 2 oyun kombo yapmıyor adama atlıyor 2 hançer atıyor almıyor hançerleri saçma sapan hareketleri var gp aynı şekilde denedim kombo yapmıyor ayarını bulamadım ama foruma giriyorum bir kardeşimiz katarina s++ gp s++ yok ediyorum diyor işte o ayarı bu konuya yazarsa bilgileniriz kafa rahat keyfe keder lp kasarız diye böyle bir konu açtım bilgilerini paylaşıcak herkese şimdiden teşekkürler