LPReborn Banlanma Süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar ben TR serverinde kullanıyorum biliyosunuz yeni sezonda geldi siz bu hileyi kullanarak ne kadar oynadınız ve ne kadar sürede ban yediniz. Yeni sezonda açsam da sıkıntı çıkar mı?

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
LoLe uzun zamandır ban dalgası gelmiyor 1 yıldan fazladır. Yeni sezon ne olacağı muamma fakat uzun bir süre daha riot hilelere müdahe etmeyecek gibi duruyor. Tabiki bu hilenin ne zaman detect olucağını veya ban dalgasının ne zaman geliceğini riot çalışanları hariç kimse bilemez.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hile undected kanka belli oynamadan oynarsan kolay kolay ban yemen diğer sclere kıyasla

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1 haftada yemiştim ama aşırı reporttan şimdi 1 aydır oynuyorum ban yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka bayadır kullanıyorum belli etmediğin sürece ban yemene imkan yok gibi bişey resmen ban yesem şimdiye 10 15 e yakın hesap ban yerdi olay belli etmemekte

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben uzun zaman windsharp kullandım aktif iken hala ban yemedim aynı hesabı kullanıyorum LPReborn da bence hiç yemezsin

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ana hesabında kesinlikle oynama çünkü eninde sonunda ban atıyor bazen 1 ay bazen 2-3 ayda hile şu an undetected yani sıkıntı yok oynayabilirsin yeni sezonda da yine undetected olucaktır

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Çıktığı günden beri kullanıyorum hala ban yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşım 2 aydır kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok ama 1 gündede yiyebilirisin

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar ben TR serverinde kullanıyorum biliyosunuz yeni sezonda geldi siz bu hileyi kullanarak ne kadar oynadınız ve ne kadar sürede ban yediniz. Yeni sezonda açsam da sıkıntı çıkar mı?
Diğeri problemliydi ama bunda herhangi bir problem yok şimdilik inşallah olmazda pubg zaten çözüm yok buna bir şey olması bari birde hile kullanan bazı arkadaşlar bana denk geliyor sanırım bu kişiler hileyi çok belli ediyor

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
exploit kullanmadıgın sürece ban yemen imkansıza yakın detect olmadıgı sürece script
exploit kullanırsan tek ticket ban yersin hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
nerdeyse 1yıl oldu 4 hesaptan kullanıyorum bir kaç defa sc dediler ama hiç ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
6 Aydır kulanıyorum yaklaşık olarak 10-15 kişi sc demiştir report dahi etmiştir fakat ban yemedim şuana kadar sağlam

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
10 küsur aydır kullandım hiçbir şekilde ne ban yedim ne başka bir ceza main acc da kullandım bu arada şimdi başka sc ye geçtim orası ayrı tabi yeni sezonda da aç kanka bi problem olmaz başka merak ettiğin bir sey olursa sorabilirsin piyasada ki tüm scriptleri kullanan birisiyim privinden publiciğine hepsi dahil

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
lprebornla hiç yemedim sadece son maç trolledim diye intten 16 ocaga kadar yedım ama scden yemedım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...