Onaylı Üye
Öncelikle selamlar ben TR serverinde kullanıyorum biliyosunuz yeni sezonda geldi siz bu hileyi kullanarak ne kadar oynadınız ve ne kadar sürede ban yediniz. Yeni sezonda açsam da sıkıntı çıkar mı?
Diğeri problemliydi ama bunda herhangi bir problem yok şimdilik inşallah olmazda pubg zaten çözüm yok buna bir şey olması bari birde hile kullanan bazı arkadaşlar bana denk geliyor sanırım bu kişiler hileyi çok belli ediyorÖncelikle selamlar ben TR serverinde kullanıyorum biliyosunuz yeni sezonda geldi siz bu hileyi kullanarak ne kadar oynadınız ve ne kadar sürede ban yediniz. Yeni sezonda açsam da sıkıntı çıkar mı?
nerdeyse 1yıl oldu 4 hesaptan kullanıyorum bir kaç defa sc dediler ama hiç ban yemedimÖncelikle selamlar ben TR serverinde kullanıyorum biliyosunuz yeni sezonda geldi siz bu hileyi kullanarak ne kadar oynadınız ve ne kadar sürede ban yediniz. Yeni sezonda açsam da sıkıntı çıkar mı?
lprebornla hiç yemedim sadece son maç trolledim diye intten 16 ocaga kadar yedım ama scden yemedımÖncelikle selamlar ben TR serverinde kullanıyorum biliyosunuz yeni sezonda geldi siz bu hileyi kullanarak ne kadar oynadınız ve ne kadar sürede ban yediniz. Yeni sezonda açsam da sıkıntı çıkar mı?