LPReborn banlanmamak için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
annemîn 6 da evde olması lazım
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
LoL LPReborn ban yememek için ne yapabilirim ve uzun süredir kullanan arkadaşlara bir sorum var, günde kaç defa aynı hesaptan oynamalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Challenger config var belli etmeden oynarsan ban yemezsin zaten , kaç defa aynı hesaptan oynamalıyım diye bir olanak yok yani sadece belli etmeden oynarsan sorun çıkmaz.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
şu dönemde lolden ban yemen zaten zor sadece rage tw oynuyorum 6 7 aydır 30 tane falan fresh hesabım var sadece bir tanesi yedi oda reporttandır ve kimbilir kaç kere report yedi ban olayını çok dert ediyorsan banim gibi fresh acc kasabilirsin satın alıp zaten 25 tl bir şey

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu legit veya rage oynamayla alakası yok yorumdaki arkadaşların çoğu legit oyna chall configle oyna falan bunlar tamamen yanlış 1. olarak lpreborn a banwave dokunmadigi için ban yemiyor ki bu şekilde giderse de yemeyeceğine eminim ve gidip birisi gıcıklık olsun diye ticket atmadığı sürece ban yemezsin merak etme 2. olarak chall config o kadar iyi değil güncel olarak moncheri configi kullan kesinlikle daha stabilize ve düzgün çalışıyor son olarak eklemek istiyorum herhangi bir hesapta oynamanla da bir alakası yok 1 hesapla günde 30 tane de maç atabilirsin problem olmaz hiçbir şekilde için rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok fazla ban yiyen yok, hile olduğunu çaktırma yeter.

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşım ban yedi. Abarttığından olabilir. Çok abartmamakta ve ticket yememekte fayda var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şu dönemde lolden ban yemen zaten zor sadece rage tw oynuyorum 6 7 aydır 30 tane falan fresh hesabım var sadece bir tanesi yedi oda reporttandır ve kimbilir kaç kere report yedi ban olayını çok dert ediyorsan banim gibi fresh acc kasabilirsin satın alıp zaten 25 tl bir şey
eyw kankam korkuyorum arada ama valorant gibi olmadığı için içim rahat
Post automatically merged:

arkadaşım ban yedi. Abarttığından olabilir. Çok abartmamakta ve ticket yememekte fayda var.
benimde arkadaşım ban yedi ondan bu konuyu açtım yasuyla 3 Q açmış oto ban yemiş yalanda olabilir

bu legit veya rage oynamayla alakası yok yorumdaki arkadaşların çoğu legit oyna chall configle oyna falan bunlar tamamen yanlış 1. olarak lpreborn a banwave dokunmadigi için ban yemiyor ki bu şekilde giderse de yemeyeceğine eminim ve gidip birisi gıcıklık olsun diye ticket atmadığı sürece ban yemezsin merak etme 2. olarak chall config o kadar iyi değil güncel olarak moncheri configi kullan kesinlikle daha stabilize ve düzgün çalışıyor son olarak eklemek istiyorum herhangi bir hesapta oynamanla da bir alakası yok 1 hesapla günde 30 tane de maç atabilirsin problem olmaz hiçbir şekilde için rahat olsun
teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Her hilenin ban riski vardır belli etmeden oyna kolay kolay ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka biraz daha sakin oyna belli etme yemessiz ben de kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
eyw kankam korkuyorum arada ama valorant gibi olmadığı için içim rahat

benimde arkadaşım ban yedi ondan bu konuyu açtım yasuyla 3 Q açmış oto ban yemiş yalanda olabilir

teşekkür ederim
rica ederim dostum iyi oyunlar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
LoL LPReborn ban yememek için ne yapabilirim ve uzun süredir kullanan arkadaşlara bir sorum var, günde kaç defa aynı hesaptan oynamalıyım?
yapılcak çok bişey yok aslında ban yemek istemiyosan dodge ve evade yi kapatıcaksın belli etmemek dışında yapabilcek fazla bişey yok

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hile çaktırmadan belli etmeden oynamalısın sıkıntı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum hile dedect olmadığı sürece ne yaparsan yap ban yemezsin oyunda report sistemi sadece küfür için çalışıyor. Onun dışında istediğin şekilde istediğin heroyu oynayabilirsin hile dedect olmadığı sürece emin ol ban yemeyeceksin. İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...