annemîn 6 da evde olması lazım
Onaylı Üye
Challenger config var belli etmeden oynarsan ban yemezsin zaten , kaç defa aynı hesaptan oynamalıyım diye bir olanak yok yani sadece belli etmeden oynarsan sorun çıkmaz.
Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim.
eyw kankam korkuyorum arada ama valorant gibi olmadığı için içim rahatşu dönemde lolden ban yemen zaten zor sadece rage tw oynuyorum 6 7 aydır 30 tane falan fresh hesabım var sadece bir tanesi yedi oda reporttandır ve kimbilir kaç kere report yedi ban olayını çok dert ediyorsan banim gibi fresh acc kasabilirsin satın alıp zaten 25 tl bir şey
benimde arkadaşım ban yedi ondan bu konuyu açtım yasuyla 3 Q açmış oto ban yemiş yalanda olabilirarkadaşım ban yedi. Abarttığından olabilir. Çok abartmamakta ve ticket yememekte fayda var.
teşekkür ederimbu legit veya rage oynamayla alakası yok yorumdaki arkadaşların çoğu legit oyna chall configle oyna falan bunlar tamamen yanlış 1. olarak lpreborn a banwave dokunmadigi için ban yemiyor ki bu şekilde giderse de yemeyeceğine eminim ve gidip birisi gıcıklık olsun diye ticket atmadığı sürece ban yemezsin merak etme 2. olarak chall config o kadar iyi değil güncel olarak moncheri configi kullan kesinlikle daha stabilize ve düzgün çalışıyor son olarak eklemek istiyorum herhangi bir hesapta oynamanla da bir alakası yok 1 hesapla günde 30 tane de maç atabilirsin problem olmaz hiçbir şekilde için rahat olsun
düşük eloda oynuyorum zaten ama ora daha sıkıntı hile olmasan bile repliyorlarÇok fazla ban yiyen yok, hile olduğunu çaktırma yeter.
rica ederim dostum iyi oyunlareyw kankam korkuyorum arada ama valorant gibi olmadığı için içim rahat
Post automatically merged:
benimde arkadaşım ban yedi ondan bu konuyu açtım yasuyla 3 Q açmış oto ban yemiş yalanda olabilir
Post automatically merged:
teşekkür ederim
yapılcak çok bişey yok aslında ban yemek istemiyosan dodge ve evade yi kapatıcaksın belli etmemek dışında yapabilcek fazla bişey yokLoL LPReborn ban yememek için ne yapabilirim ve uzun süredir kullanan arkadaşlara bir sorum var, günde kaç defa aynı hesaptan oynamalıyım?
Challenger configi nereden bulabilirimChallenger config var belli etmeden oynarsan ban yemezsin zaten , kaç defa aynı hesaptan oynamalıyım diye bir olanak yok yani sadece belli etmeden oynarsan sorun çıkmaz.
Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?