Onaylı Üye
bence her halikarda tedbirli olmak lazım kanka neticede her hile ban sebebidir şans
Kanka bu evade olayı otamatik gelen skilleri (yetenekleri) savuşturmaya, onlardan kaçmana yarıyor. Sen elini klavyeden, fareden çek o kendi savuşturuyor.kanka bu evade dedıklerınının olayı tam ne bılmıyorum ama bı arastır oyle kullan herkez kapatıp kullan demıs
kanka sc onu kapatınca ne anlamı kalırki o zaman neden sc kullanıyorlarKanka bu evade olayı otamatik gelen skilleri (yetenekleri) savuşturmaya, onlardan kaçmana yarıyor. Sen elini klavyeden, fareden çek o kendi savuşturuyor.
Diyelim ki Vayne oynuyorsun. Kite atıp combo yapıp adamları kesmek istiyorsun. İşte bunun için kullanabilirsin. Bu arada vayne de savuşturmaya gerek yok skilleri diye düşünüyorum.kanka sc onu kapatınca ne anlamı kalırki o zaman neden sc kullanıyorlar
kanka bence reportla alakalı değil ya oyunda illaki öngörülen birşeyler vardır ban yıyenler o sebepten yemiştir sanmam kimsenin report edilen oyuncunun izlendiğini ama şöyle bir durum var lol eskisine göre çok raabet gören bir oyun değil belki report sistemine artık dikkat ediliyordurhiç report yemezsek bile ban yeme ihtimali nedir
uzun zamandır kullanıyormusun sc bşde log dosya için nereye konu açarızBan yememk için öncelikle oyundan çıktıktan sonra log dosyalarını temizlemen lazım(log dosyası temizlemeyi bilmiyorsan onunla ilgili konu açarsın).skin-zoom hack açmıcan.Evade ayarlarını normal yap.Full skillshot heroları oynama.Orman oynarsan kimse çakmaz.Tabi bunları yapınca win alamazsın.2 sc 3 tane çöpü zor taşıyoruz.
aslında orman oynayıp hem kendini hem de diğer sc arkadaşını kastırınca çok da zor olmuyor maçlar daha önceden demiştim burada da diyim windsharp'ta oynuyorum onu belirtiyim hem lpreborn'un tierlist'ine hem de meta şampiyonlara dikkat ederseniz wr'inizi baya bir arttırırBan yememk için öncelikle oyundan çıktıktan sonra log dosyalarını temizlemen lazım(log dosyası temizlemeyi bilmiyorsan onunla ilgili konu açarsın).skin-zoom hack açmıcan.Evade ayarlarını normal yap.Full skillshot heroları oynama.Orman oynarsan kimse çakmaz.Tabi bunları yapınca win alamazsın.2 sc 3 tane çöpü zor taşıyoruz.
eğer script un detected ise reportlardan dola'yı ban yiyebilirsin anticheat dediğin olayda da şu var bazı imkansız şeyler vardır mesela kogmaw'ın tek atma olayı ya da sion'un 360 dönmesi bunlar'ı yapan hesaplar sonradan ban yiyor script hala undetected olsa bilebildiğim kadariyla scriptten ban yemen reportlarla değil anticheat ile alakali