LPReborn banlatmayan ayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence her halikarda tedbirli olmak lazım kanka neticede her hile ban sebebidir şans

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ana hesap deneme kanka bi kaç gün duruma göre ana hesabı dene

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evade dodgeyi kapat bro k ile sonra oyununa bak ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
daha önce ilk güvenli olmayan hileyi denedim sadece antrenman modunda açıp deniyodum afk bırakmıştım geldim ban yemişim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka bu evade dedıklerınının olayı tam ne bılmıyorum ama bı arastır oyle kullan herkez kapatıp kullan demıs

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka bu evade dedıklerınının olayı tam ne bılmıyorum ama bı arastır oyle kullan herkez kapatıp kullan demıs
Kanka bu evade olayı otamatik gelen skilleri (yetenekleri) savuşturmaya, onlardan kaçmana yarıyor. Sen elini klavyeden, fareden çek o kendi savuşturuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka sc onu kapatınca ne anlamı kalırki o zaman neden sc kullanıyorlar
Diyelim ki Vayne oynuyorsun. Kite atıp combo yapıp adamları kesmek istiyorsun. İşte bunun için kullanabilirsin. Bu arada vayne de savuşturmaya gerek yok skilleri diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Haklısın brom.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hiç report yemezsek bile ban yeme ihtimali nedir
kanka bence reportla alakalı değil ya oyunda illaki öngörülen birşeyler vardır ban yıyenler o sebepten yemiştir sanmam kimsenin report edilen oyuncunun izlendiğini ama şöyle bir durum var lol eskisine göre çok raabet gören bir oyun değil belki report sistemine artık dikkat ediliyordur

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ban yememk için öncelikle oyundan çıktıktan sonra log dosyalarını temizlemen lazım(log dosyası temizlemeyi bilmiyorsan onunla ilgili konu açarsın).skin-zoom hack açmıcan.Evade ayarlarını normal yap.Full skillshot heroları oynama.Orman oynarsan kimse çakmaz.Tabi bunları yapınca win alamazsın.2 sc 3 tane çöpü zor taşıyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Script kullanırken ban yemeyende çok var güvenilirlik konusunda site güvenilir değil diyene kadar bence devam edilebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ban yememk için öncelikle oyundan çıktıktan sonra log dosyalarını temizlemen lazım(log dosyası temizlemeyi bilmiyorsan onunla ilgili konu açarsın).skin-zoom hack açmıcan.Evade ayarlarını normal yap.Full skillshot heroları oynama.Orman oynarsan kimse çakmaz.Tabi bunları yapınca win alamazsın.2 sc 3 tane çöpü zor taşıyoruz.
uzun zamandır kullanıyormusun sc bşde log dosya için nereye konu açarız

Üye
4 HİZMET YILI
Böyle bir şey malesef mümkün değil brom. Bir de bizde böyle direk vayne,jinx,tristina oynama isteği var alayım vayne space basayım gözüm kapalı penta :D Zaten dodge kapasan bile attığın kite dan anlaşılır . Minareyi çalan kılıfını hazırlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
knka eğer scyi belli etmezsen cok daha uzun süreler sc ile devam edersin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
tamamen oyun içinde yaptığın hal ve hareketlere göre değişiyor bro ban yememen için rapor atmamaları lazım daha sakin oyna .

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aslında orman oynayıp hem kendini hem de diğer sc arkadaşını kastırınca çok da zor olmuyor maçlar daha önceden demiştim burada da diyim windsharp'ta oynuyorum onu belirtiyim hem lpreborn'un tierlist'ine hem de meta şampiyonlara dikkat ederseniz wr'inizi baya bir arttırır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bildiğim kadariyla scriptten ban yemen reportlarla değil anticheat ile alakali

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bildiğim kadariyla scriptten ban yemen reportlarla değil anticheat ile alakali
eğer script un detected ise reportlardan dola'yı ban yiyebilirsin anticheat dediğin olayda da şu var bazı imkansız şeyler vardır mesela kogmaw'ın tek atma olayı ya da sion'un 360 dönmesi bunlar'ı yapan hesaplar sonradan ban yiyor script hala undetected olsa bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...