Gördüğüm kadarıyla çalışan herolarda denemişsin . Scriptin menüünü actıgın altta scriptloader gibi bir şey olcak ve orda karaktere göre modül yüklemen lazım yoksa ne kombo yapar nede başaka bir şey . Mesele Ezreal IDK gibiBu sabah LPReborn ile oyuna girdiğimde tüm ayarları açtığımda sadece dodge attığını ve lane push last hit vs yaptığını gördüm. Ne combo yaptı ne de skill tutturdu hepsini ben kendim yaptım. Shifte basınca en altta şampiyon adıyla ilgili bir yer yoktu en sonda activator vardı. Yardım ederseniz sevinirim.
darius ve ezreal ile denedimBazı şampiyonlarda uyumlu değil acaba ondan dolayı olmuş olabilir mi eski şampiyonlardan birini deneyin birde yasuo filan
Gördüğüm kadarıyla çalışan herolarda denemişsin . Scriptin menüünü actıgın altta scriptloader gibi bir şey olcak ve orda karaktere göre modül yüklemen lazım yoksa ne kombo yapar nede başaka bir şey . Mesele Ezreal IDK gibiBu sabah LPReborn ile oyuna girdiğimde tüm ayarları açtığımda sadece dodge attığını ve lane push last hit vs yaptığını gördüm. Ne combo yaptı ne de skill tutturdu hepsini ben kendim yaptım. Shifte basınca en altta şampiyon adıyla ilgili bir yer yoktu en sonda activator vardı. Yardım ederseniz sevinirim.
hangi şampiyonla yaptınınzBu sabah LPReborn ile oyuna girdiğimde tüm ayarları açtığımda sadece dodge attığını ve lane push last hit vs yaptığını gördüm. Ne combo yaptı ne de skill tutturdu hepsini ben kendim yaptım. Shifte basınca en altta şampiyon adıyla ilgili bir yer yoktu en sonda activator vardı. Yardım ederseniz sevinirim.
bence yeniden yükleombo yaptı ne de skill tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?