Kog denemedim vallahi yaKog+Lulu S++ God Tier
he denemediğin için listede yok. ben beğenmiyorsun zannettim bir sorayım dedim. Tw ve yuumide düşük eloda bayağı iyi oluyorKog denemedim vallahi ya
Gözüm aradı fakat hiçbir tierlist de göremiyorum oynamıyorlar büyük ihtimal.Kog+Lulu S++ God Tier olmaması şaşırttı
evet ya kog lulunun oynanmamasına şaşırıyorum hazır tank metasındayız guinso + aklınsonu + kraken karşısında 5 sc bile olsa taşır kogGözüm aradı fakat hiçbir tierlist de göremiyorum oynamıyorlar büyük ihtimal.
TR serveri cidden yani sc ile bile inanılmaz bir derecede oyun sergile yine lose alıyosun...evet ya kog lulunun oynanmamasına şaşırıyorum hazır tank metasındayız guinso + aklınsonu + kraken karşısında 5 sc bile olsa taşır kog
yani oda doğru aslında o yüzden duo girmek lazım. neyse konu iyice muhabbete dönmesin.TR serveri cidden yani sc ile bile inanılmaz bir derecede oyun sergile yine lose alıyosun...
Hiç kog denemedim ondan koymadım liste göremedim bir de onca şampiyon arasında tank metasındayız diye ap varus alıyorum geneldeGözüm aradı fakat hiçbir tierlist de göremiyorum oynamıyorlar büyük ihtimal.