Çözüldü LPReborn C ve V'ye basılı tutunca FPS düşüş sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LPReborn C tuşu ve V tuşuna basılı tutup oynarken aşırı derecede FPS düşüşü yaşıyorum. Çözümü var mıdır yoksa herkeste böyle mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
LPReborn C tuşu ve V tuşuna basılı tutup oynarken aşırı derecede FPS düşüşü yaşıyorum. Çözümü var mıdır yoksa herkeste böyle mi?
C ve V tuşlarına bastığınızda seri tıklamalar yapıyor "Space" dahil Arkada 3.parti yazılım çalıştığı için FPS kaybı olacaktır bunu en aza indirmek için gereksiz olan çizgileri kaldırın ekstradan yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. İyi Forumlar
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
C ve V tuşlarına bastığınızda seri tıklamalar yapıyor "Space" dahil Arkada 3.parti yazılım çalıştığı için FPS kaybı olacaktır bunu en aza indirmek için gereksiz olan çizgileri kaldırın ekstradan yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. İyi Forumlar

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Script çalıştırıyor sürekli bi şekilde ayrıca lol ve hilenin kodlarını programlar farklı pek uyuşmuyor o yüzden fps düşüyor ayarları kisabilirsiniz + çözünürlükte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...