Onaylı Üye
sınırlamalarla alakalı olabilirArada oyun kapanıyor onun hakkında bilgin var mı peki usta
bendede aynı hata oluyor anlamadım yaLPReborn çalışmayı durdurdu hatası Çözümü
Öncelikle denetim masasına girip program kaldırdan
microsoft visual c++ 2015 vesaire olan bütün microsoft visualları kaldırıyoruz.
Ve ardından microsoft visual c++ 2015-2022 Yi microsoft dan indirip kuruyoruz
Eğer microsoft visualı kurarken kadır veya onar çıkarsa kaldırıp microsoft visualı tekrar açın ve temiz bir kurulum yapın
Şimdi Chrome den DirectX 11 indirip temiz bir kurulum yapalım.
Eğer kurarken hata alıyorsanız yanlış yerden indirmişsizindir buna dikkat edin..!
Şimdi ise Çalıştırı Açıp (windows tuşu + R) appdata yazıp appdata ya girelim ordan Roaming kılasörüne girin LPRB yi silelim
Bunları Harfi Harfine uyguladıktan sonra tekrardan memoryhackers den temiz ebd.exe mizi indirelim yani Xfproject'imizi diğer sc yi silelim Ve hilemizi çalıştıralım 100%100 çalışıcaktır iyi oyunlar.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
LPReborn çalışmayı durdurdu hatası Çözümü
Eğer microsoft visualı kurarken kadır veya onar çıkarsa kaldırıp microsoft visualı tekrar açın ve temiz bir kurulum yapın
Eğer kurarken hata alıyorsanız yanlış yerden indirmişsizindir buna dikkat edin..!
Şimdi ise Çalıştırı Açıp (windows tuşu + R) appdata yazıp appdata ya girelim ordan Roaming kılasörüne girin LPRB yi silelim
Bunları Harfi Harfine uyguladıktan sonra tekrardan memoryhackers den temiz ebd.exe mizi indirelim yani Xfproject'imizi diğer sc yi silelim Ve hilemizi çalıştıralım 100%100 çalışıcaktır iyi oyunlar.
Merhaba League Of legend istemcisinden Oyun kısmından dx9 açık ise onu kapatalım eğer kapalı ise açıp öyle deniyelim.arada açılmıyor kapanıyor bunun çözümünü bilen varmı
anlamadım reis / eğer durduruldu hatasını alıyorsan bunları yaparsan bir daha durduruldu hatası almazsın.kapandığında açıp tekrar giriş yapılmıyor mu ?
tekrar açılıyor ama kapanma nededini bilmiyorum o yüzden bilen biri varsa yardımcı olur diye yazmıştımkapandığında açıp tekrar giriş yapılmıyor mu ?
bendede aynı sorun var donup kapanıyor son guncellemede cok yapmaya basladı eskıden tek tuk yapardıbende bu sorun yok ama oyundayken bi anda donup oyundan atıyor bazen bu sorunu yaşayıp çözümünü bilen var mı
teşekkürler cevap içinMerhaba League Of legend istemcisinden Oyun kısmından dx9 açık ise onu kapatalım eğer kapalı ise açıp öyle deniyelim.
İyi oyunlar*
win sürümü de etkiliyor sanırımLPReborn çalışmayı durdurdu hatası Çözümü
merhaba bazı kullanıcıların windowsunda açılıyo ama son güncellemeden sonra eski sistemler yani windows 7 gibi sistemlerde açmamaya başladı ama halen bazı kullanıcılarda açılıyo windows 10 öneriyolar ama ben windows 8.1 pro kullanıyom gayet iyi çalışıyo.bendede aynı sorun var donup kapanıyor son guncellemede cok yapmaya basladı eskıden tek tuk yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?