Onaylı Üye
Lobide dubhhbi.exe hatası verıyordu. DX9 eskısıne aldım, sımdı de hilenin CMD'si kapanıyor.
Moderatörün son düzenlenenleri:
host ne kanka yardımeski hostunu sil yeni host yükle düzeliyor bnede te şimdi yaptım
oyun içi adım ŞhowTv eklersen konusabılırz yardım ıcıneski hostunu sil yeni host yükle düzeliyor bnede te şimdi yaptım
host ne kanka yardım
yüklü kanka ama olmuyo yardım eden yok yakanka visual studio c+ ve c++ sürümleri yüklümü x86 ve x64 olanlardan yüklü değilse yükle sonra tekrar dene
olmuyo anlamadım vıdeodan win 7 benmkıeski hostunu sil yeni host yükle düzeliyor bnede te şimdi yaptım
hangi dosya reis yardım plsLobide dubhhbi.exe hatası verıyordu. DX9 eskısıne aldım, simdiı de hilenin devamında dosyaları sıl tekrar yukle
hangı dosyaları sılcez bro yardımLobide dubhhbi.exe hatası verıyordu. DX9 eskısıne aldım, simdiı de hilenin devamında dosyaları sıl tekrar yukle
hangı dosyaları sılcezLobide dubhhbi.exe hatası verıyordu. DX9 eskısıne aldım, simdiı de hilenin devamında dosyaları sıl tekrar yukle
çıkmıyo bende o malesefknka başlat menüsüne exploit yaz çıkan ilk şeye tıkla. açılan penceredeki bütün seçenekleri kapat ve bilgisayarı yeniden başlat. tekrar girdiğinde düzelmesi gerek
bendede 3 4 maçtan sonra çalışmayı durdurdu veriyor hile hiç açılmıyorMerhaba hata ekranını ve windows sürümünüzü belirtir misiniz?
içindeindows 7 kulanıyorumMerhaba hata ekranını ve windows sürümünüzü belirtir misiniz?
host u deiştirdım de olmadıeski hostunu sil yeni host yükle düzeliyor bnede te şimdi yaptım
olmadı değiştirdim host u olmadıeski hostu sil knk yenisine geç