Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LPReborn yükle dedigim zaman 2 CMD açılıyor, sonra bir anda 2'side kapanıyor. Hile oyunuma işlemiyor. Anti virüs windows defender, güvenlik duvarı hepsi kapalı. Yardımcı olur musunuz?
Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun.
Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
Winrar dan klasöre ayıklayınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.
3- Grafik ayarlarından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun.
Tüm antivirüs programlarını, Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ve Windows Güvenliğini kapatın.
%appdata% daki LPRB klasörünüde silip tekrar dener misiniz?
yetkililer bakar bir sorun varsa yoksa driverların eksiktir herhangi bir anti virüs programı eksik olabilir yada o sorunu bende yaşıyordum windowsun 1909 sürümü varmış siteden yükledim flash format attım şu an sorun yok bende sorun buydu deneyebilirsin ben böyle çözdüm
Bu arada arada farklı bir durum başıma geldi bundan dolayı çalışmadı yanlışlıkla pencere ekranı bekleniyor yazan yere o komut yerine tıklarsan filan açılmadı bende haberin olsun o yazıların yazdığı yerlere filan tıklama