LPReborn Challenger Config hedef ayarlama nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2v2 de falan tanka dalıyor ya da ADC vururken yanıma adam yaklaşınca ona vuruyor, bunun çözümü var mı? Challenger Config kullanıyorum, priority kısmında rakamlar var. Ne yapılacak bilemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kanka target selector duzgun calısmıyor pek zaten latede falan comboyu kullanmanı ya da priorityleri güzel şekilde ayarlamanı öneririm yoksa auto menzılınden bı anlık cıkan rakıbe yuruyup vurmak yerıne otomatıkman menzıldekı tek tank sampıyona vurur

AXTHXTIC
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
knka auto target problemli biraz oyüzden tfde kendini ayarlaman lazım konumuna göre adc ye vurmak istiyorsan onun tarafına doğru yürümen seni öne çekebilir yani ayarını kendin yapman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
most priority ayarla kime vurmasını istiyorsan öncelik adc ise 5 e çek daha sonra mide odaklanmasını istiyorsan 4 e çek supa odaklanmasın diyorsan 1 e çek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Knk o rakamlar öncelik için var 5 4 3 2 1. 5 dediğin en öncelikli olanı 1 ise en az öncelik tanınan. Carryler kimlerse onları 5 duruma göre 4 tankları ise 1 ya da 2 olarak seçmelisin. O zaman öncelik tanıdığın düşmana vurur.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben target selectorde bi problem yaşamadım hala onu kullanıyorum istersen canı az olana ayarlayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...