kanki hacksenter dan bak bulamazsan internete yazLPReborn Challenger configi nerden bulabilirim?
link atar mısınkanka bence moncheri kullan daha iyi
Hallettim hocam teşekkür ederim..kanki hacksenter dan bak bulamazsan internete yaz
Cassi falan daha güzel oynanıyor ama challengerda moncheri denedin mi?Arkadaslar zaten atmış ama kullanmanı tavsiye etmem eski bi config kendimde denedim tamamen oynayıs farklılıklarına gore degişiyor kendin default üzerinde oynasan yada direk default kullansan cok daha iyi
denedim kral dedigim gibi default ta kendi ayarlarım daha cok bana gore adı üstünde kendi ayarlamalarımHallettim hocam teşekkür ederim..
Post automatically merged:
Cassi falan daha güzel oynanıyor ama challengerda moncheri denedin mi?
Bu daha olası.. MONCHIER Config deneyen var mı beyler ?sitede var arkadaşlar da yazmış zaten ama önerim olarak default'u daha çok beğendim senin oynayış stiline göre değişir zaten ama ben default'la çok uzun süre oynayıp cha config denedim default'a alıştığım için cha config kötü gelmiş olabilir
Varsa eğer önerdiğin paylaş deneyelimhttps://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
bence challanger yerine başka config kullanabilirsin