Uzman Üye
sorunları çözdüm usta win10 kurdum oyun çökmesinden dolayıda teşekkür ederim herkesetürk dns ile ilgili sorun konu : https://memoryhackers.org/konular/loader-black-screen-fix.242685/ ile çöze bilirsiniz.
hocam windows 11 kullanıcısıyımmuhtemelen sorun windowsunla alakalı https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/ bu linkten kurup tekrar deneyebilirsin hileyi
hocam aslında bir arkadaşımdada windows 11 var onda hiçbir sıkıntı çıkmıyorwindows 11 daha yeni olduğu için hile stabil çalışmıyor muhtemelen değiştirme fırsatın varsa windows 10 1903 kurabilirsin
o yavaşlık genel olarak herkeste var çözümü discordda paylaşıldı konusuda var memoryde siyah ekran fix diyeuzun zaman sonra bende demek istedim ve aynı sorun bende de mevcut xProject aşırı yavaş zaten neden bilmiyorum Hack center'dan yükle dediğimde aynı şlekilde yavaşlık devam ediyor 2 dakika sonra yüklüyor ve yüklerken oyun donuyor. Önceden de win11 kullanıyordum sorun olmuyordu başka bir sorun mu var acaba? xProject bile çok yavaş çünkü
evet ikimizde son sürümwindows 11'in aynı sürümünü mü kullanıyorsun arkadaşınla
o zaman hileyle alakalı bir durum windows 10da stabil çalışıyorevet ikimizde son sürüm
windowsla alakalı %90 başka aklıma gelen bi sorun yokevet ikimizde son sürüm
mecbur format mı yanio zaman hileyle alakalı bir durum windows 10da stabil çalışıyor
windowsla alakalı %90 başka aklıma gelen bi sorun yok
o yavaşlık genel olarak herkeste var çözümü discordda paylaşıldı konusuda var memoryde siyah ekran fix diye
aynısını yaşıyorum son güncellemeden sonra oldu demi önceden çökmüyordubağlantı problemini buldum yaptım şimdi artık hızlı fakat bu seferde hile yüklenince oyun çöküyor çok tuhaf bir şekilde
en son güncellemede 30 maçtan fazla oynadım yaklaşık hiç çökme yaşamadım.aynısını yaşıyorum son güncellemeden sonra oldu demi önceden çökmüyordu
windows 10 kurdum şimdi yine atıyor başka bir problem var bence yada eksik bir şey var kurulum içinhile windows 11 desteklemiyor sanırım hilenin ayrintılarında yazmasi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?