LPReborn Combo atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende de samırada aynı sorun var cozumunu bulursan bana da yazar mısın
samirada solda görünen showmenu var orada "g" tuşu ile açıp kapanan bir ayar var adını tam hatırlamıyorum ancak onu kapatmalısn açık olduğu takdirde combo atmam gibi sorunlar verebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Diğer şampiyonları denemedim ama Ezreal oynarken Space bastığımda sadece düşmana düz vuruş atıyor. W-E-Q kombosunu yapmıyor. Challenger config kullanıyorum. Buna özel bir ayar mı var yoksa EU West serverinde oynadığım için mi böyle?
Kanka ya Script loader yapmamışsındır ya da oyununda K'sante vardır yeni şampiyon olunca maçta çalışmıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Diğer şampiyonları denemedim ama Ezreal oynarken Space bastığımda sadece düşmana düz vuruş atıyor. W-E-Q kombosunu yapmıyor. Challenger config kullanıyorum. Buna özel bir ayar mı var yoksa EU West serverinde oynadığım için mi böyle?
Genel olarak cha config ile çok sorun yaşanıyor gibi. dilersen cha config silip normal config ile oynayabilirsin hocam. iyi oyunlar. bol lp'ler :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
herkezde aynı sorun var sanırım baba adamın sorununu çözun bilen arkadaşlar yorum kasmayı bırakın da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...