LPReborn config ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
challenger congif kullanıyordum ilk başlarda daha sonradan default'a geri döndüm elle ayar yapabiliyorsan daha iyi olur

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
plat eloya kadar standart ayarlarla oyna sonrasında değiştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban yememek için özellikle kullanmayın dediğiniz ayarlar var mı yardımcı olur musunuz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum kaçmayı kapat ve gerisini istediğin konfigürasyonu yapabilir veya varsayılanı bırakabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
LPReborn kullanmaya başlayacaklar için nổi bật ayarlar yeterli midir? Yoksa, illa en iyisi için hazır config ayarlarından biri mi kullanılmalı? Eğer, hazır config ayarları kullanılması bu kadar önemliyse, thiết lập cấu hình hangi ı önerirsiniz? Ayrıca oyun içindeki pingimizi ayarlamanın, script için ne gibi avantajları ve dezavantajları mevcut? Yani neden ping miktarımızı ayarlamak zorundayız?
Hiện tại tôi đang bị giống như bạn

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
standart ayarlaya alıştım o şekilde kullanıyorum ve hiç bir sorun olmuyor kanka

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
LPReborn kullanmaya başlayacaklar için standart ayarlar yeterli midir ? Yoksa, illa en iyisi için hazır config ayarlarından biri mi kullanılmalı ? Eğer, hazır config ayarları kullanılması bu kadar önemliyse, hangi config setup ı önerirsiniz ? Ayrıca oyun içindeki pingimizi ayarlamanın, script için ne gibi avantajları ve dezavantajları mevcut ? Yani neden ping miktarımızı ayarlamak zorundayız ?
orjinal ayarları en ideal ayarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...