22 Kas 2022 #1 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI Arkadaşlar yeni config yazacağım ama config dosyasını bulamıyorum. Nerede acaba ? (LPRB klasöründe yok)
Arkadaşlar yeni config yazacağım ama config dosyasını bulamıyorum. Nerede acaba ? (LPRB klasöründe yok)
Çözüm U U uhpep 22 Kas 2022 %appdata% LPRB klosöründe olması gerekiyor başka biryere kayıt etmiyor doğru klosöre baktığınıza emin misiniz?
%appdata% LPRB klosöründe olması gerekiyor başka biryere kayıt etmiyor doğru klosöre baktığınıza emin misiniz?
22 Kas 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI %appdata% LPRB klosöründe olması gerekiyor başka biryere kayıt etmiyor doğru klosöre baktığınıza emin misiniz? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
%appdata% LPRB klosöründe olması gerekiyor başka biryere kayıt etmiyor doğru klosöre baktığınıza emin misiniz?
22 Kas 2022 Konuyu başlatan #3 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: %appdata% LPRB klosöründe olması gerekiyor başka biryere kayıt etmiyor doğru klosöre baktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıklayın ... Evet Ekli dosyalar Screenshot_1.png 12.7 KB · Görüntüleme: 95 Screenshot_2.png 11.9 KB · Görüntüleme: 97 Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: %appdata% LPRB klosöründe olması gerekiyor başka biryere kayıt etmiyor doğru klosöre baktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıklayın ... Evet
22 Kas 2022 Yasaklandı #4 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Thinker' Alıntı: Evet Genişletmek için tıklayın ... Ekteki fotoğraflar zaten config fotoğrafları neyi aradığınızı anlayamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
Thinker' Alıntı: Evet Genişletmek için tıklayın ... Ekteki fotoğraflar zaten config fotoğrafları neyi aradığınızı anlayamadım
22 Kas 2022 Konuyu başlatan #5 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Ekteki fotoğraflar zaten config fotoğrafları neyi aradığınızı anlayamadım Genişletmek için tıklayın ... Ha fdlgnşsdljkfgnşjksdf ya özür dilerim ben çok farklı algılamıştım . Konuyu kapatabilirsiniz .Tekrardan özür dilerim. Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Ekteki fotoğraflar zaten config fotoğrafları neyi aradığınızı anlayamadım Genişletmek için tıklayın ... Ha fdlgnşsdljkfgnşjksdf ya özür dilerim ben çok farklı algılamıştım . Konuyu kapatabilirsiniz .Tekrardan özür dilerim.