Çözüldü Wsreborn Config dosyası nereye atılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
selam, config kullanmak istiyorum fakat forumdaki konularda C diskinde wsreborn klasörü olduğu söyleniyor fakat ben de öyle bir klasör yok yardımcı olur musunuz? :talonheart:

Çözüm
Merhaba, config dosyasını dediğiniz gibi C diskinde bulunan WSReborn klasörünün içine atıyorsunuz. Şayet bu klasör yoksa scyi oyun içinde bir defa inject edip tekrar kontrol edin. Gene gelmez ise c diskinde kendiniz wsreborn adlı klasör oluşturup indirdiğiniz configi onun içine atınız.
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, config dosyasını dediğiniz gibi C diskinde bulunan WSReborn klasörünün içine atıyorsunuz. Şayet bu klasör yoksa scyi oyun içinde bir defa inject edip tekrar kontrol edin. Gene gelmez ise c diskinde kendiniz wsreborn adlı klasör oluşturup indirdiğiniz configi onun içine atınız.

Çözüm
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyunda aktif olarak kullanıyorum. söylediğiniz gibi kendim klasör oluşturup deneyeceğim. Config'in aktif olduğunu nasıl anlarım? bunu da yanıtlarsanız sevinirim.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
oyunda aktif olarak kullanıyorum. söylediğiniz gibi kendim klasör oluşturup deneyeceğim. Config'in aktif olduğunu nasıl anlarım? bunu da yanıtlarsanız sevinirim.
Ayarlar farklıysa anlarsın, diğer türlü anlamanın bir yolu yok. Klasör oluşturup içine atman işe yarayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...