LPReborn config ile daha mı iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
o cfg bildiğim kadarıyla ws için tasarlanmış ve lprebornu bozuyor . Oynadığın karaktere ve kendi oyun tarzına göre ayarlamalar yaparsan daha iyi olr

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Config çok daha iyi, kendine göre özelleştireceğin bir config hileyi üst seviyelere çıkartıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Boş beleş insan
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet arkadaşlar normal halimi daha iyi yoksa burdaki halimi daha iyi sıfır mesajım biriksin diye yorum yapmayın düzgünce soru soruyorum. suan normal Configsiz kendi ayarlarıyla kullanıyorum

https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
Configin kalitesine gore degisiyor. Ben bunu kullaniyorum Atislari gayet keskin iyi bir oynanim sunuyor. mesela Jardas configi benim icin oyunu dajada kotu hale getirdi :D kisiden kisiye gore değişiyor deneyerek anlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Config gerçekten fark yaratıyor, mesela katarina özelinde örnek verirsek karakter çok iyi kombo yapıyor normal olana göre, daha akıcı felan yani, ya da ireliada q yükü kasıp adama girme olayını daha doğru yapıyor. Ama configin iyi olmalı ve kendin de özelleştirmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka midde yasuo oynuyodum q ları daha iyi atıyor he bide e yi daha mantıklı ve boş yere atmıyor

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
configde iyi ama kenndin iyicene ayarlayınca daha iyi bence

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Challenger config varmış iyi diyorlar ama orjinal hali daha iyiymiş bide dediğim lpreborn değil sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
evet arkadaşlar normal halimi daha iyi yoksa burdaki halimi daha iyi sıfır mesajım biriksin diye yorum yapmayın düzgünce soru soruyorum. suan normal Configsiz kendi ayarlarıyla kullanıyorum

https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
config daha iyidir tüm çarlar için ayrı ayrı bakabilirsiniz

config hataları vs düzelttigi icin daha iyi bana göre karakterler daha kullanıslı hale geliyor ama tercih meselesi tabi defaul lprebornda iyi
aynen config düzeltiyor hataları ama config kurmakla uğraşmak istemenyenler için o kadar kötü değil

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ekranda görünen şeyleri gizleme gibi seçeneyimiz var mı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
jinx oynuyordum sadece düz vuruş atıyordu bi bastım configi skilleri ultiyi herşeyi atmaya basladı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
normal configi kullanıyorum bence daha iyi özel cfg lerde daha iyidir ama test etmek gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...