LPReborn config menüler kayboluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet arkadaşlar configi yükledim ve hani m n k menuleri yok oluyor onları nasıl getirtirebilirim configle bi garip oluyor hile

2 ci sorum ise kombosunu kendimiz ayar cekebiliyor muyuz ve nasıl cekiyoruz örnek olarak ezreal w q vbvb gibi atmasını istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum combo ve ya misc kısmında ayar cekebiliyorsun skill sıralamasına(tam hatırlamıyorum ama degisebiliyorsun)
digeri ise LPReborn permashow enabled yapıcaksın menü geliyor sonrasında

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Config dosyaları normalde C klasörüne atılması gerekiyor. Aynı sorunu bende diğer scde yaşamıştım. Bazı bilgisayarlarda Sc nin dosyaları c ye değilde şu geçici Temp klasörüne alıyor kendini tuhaf şekilde. Başlat'a temp yazıp bi scnin ismini yazıp aratmayı denermisin acaba sende de scnin dosyalarını temp yani geçici klasörde mi tutuyor.
Eğer bendeki gibi temp te tutuyorsa dosyaları, her defasında configleri tempe atman gerebilir. Bunun çözümünü bilmiyorum malesef :(

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk shift menuden mi bahsediyosun permashowdan mı anlamadım gozukmuyosa f7 bas onla alakası yoksa shift bas perma showa gel ordan perma showu aç başka bişey bilmiyorum muhtemelen bundan bahsediyosundur

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet arkadaşlar configi yükledim ve hani m n k menuleri yok oluyor onları nasıl getirtirebilirim configle bi garip oluyor hile

2 ci sorum ise kombosunu kendimiz ayar cekebiliyor muyuz ve nasıl cekiyoruz örnek olarak ezreal w q vbvb gibi atmasını istiyorum
permashow enabled yap

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Config dosyaları normalde C klasörüne atılması gerekiyor. Aynı sorunu bende diğer scde yaşamıştım. Bazı bilgisayarlarda Sc nin dosyaları c ye değilde şu geçici Temp klasörüne alıyor kendini tuhaf şekilde. Başlat'a temp yazıp bi scnin ismini yazıp aratmayı denermisin acaba sende de scnin dosyalarını temp yani geçici klasörde mi tutuyor.
Eğer bendeki gibi temp te tutuyorsa dosyaları, her defasında configleri tempe atman gerebilir. Bunun çözümünü bilmiyorum malesef :(
aga o bu değilde ekkoda bu kadar kötü config olmaz 3/15 gittim

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

perma show enable yap menü gelir olmazssa inserte bas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...