Uzman Üye
Config veya ayar önerin var mı?Ekli dosyayı görüntüle 75328
daha da lig kasmaya devam edeceğim ban yemediğim sürece
Moderatörün son düzenlenenleri:
Config veya ayar önerin var mı?Ekli dosyayı görüntüle 75328
daha da lig kasmaya devam edeceğim ban yemediğim sürece
sanırım script menusunde twitch in ustune geldiginde jungleclear laneclear secenekleri olmasi lazim onlara bak bide combo bolumune kendine gore ayarlaTwıch'de kendı kendıne farm yaparken w atıyor sureklı onu nasıl duzeltırız sadece farm yaparken atmasın ıstıyorum combo bolumunde kapatmak ıstemıyorum cunku farm bolumu farklı combo bolumu farklı dımı
config kullanma orjinal hali daha stabil çalışıyorConfig veya ayar önerin var mı?
Kendin ayarlayabilirsin bu tür ayarları yapması gayet kolay. Yapamıyorsan LaneClear W kapatTwıch'de kendı kendıne farm yaparken w atıyor sureklı onu nasıl duzeltırız sadece farm yaparken atmasın ıstıyorum combo bolumunde kapatmak ıstemıyorum cunku farm bolumu farklı combo bolumu farklı dımı
kapalı zaten ısrarla atıyor genedeKendin ayarlayabilirsin bu tür ayarları yapması gayet kolay. Yapamıyorsan LaneClear W kapat
flee dediğin olay kaçması için hocam sadece heronun flee tuşundayken elin heron kaçarlane clear kapatıyorum ve jungle clearda kapatıyorum farmıda genelde v tusu ıle yapıyorum bu f tusu ıle flee felan yazıyor o ne oluyor acaba