Lpreborn configleri hakkında olan tartışmalar ve gereksiz yorumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Benim bugün konuşmak istediğim konu "Hangi config daha iyi veya Hangi cofigi tercih etmeliyim" başlığı altında açılan konular olacaktır. Abi ben anlamıyorum bu konu başlığı altında en az 200 konu vardır belki. Neden her gün aynı konu açılıyor ? o mu iyi bu mu iyi ? Herkes zaten ayır ayrı bir fikir bildiriyor. Başka bir konuşmak istediğim konu, daha 50 yorumu bile olmayıp, yani genel olarak hiç daha hileyi bilmeyen, kullanmayan, denemeyen insanların confg konularında, yorumlarda altına boş boş "o iyi bu iyi" demesi. Başklarının fikirlerini neden denemeden söylüyorlar ? Tamam anlıyorum 50 yorum olmak için çabalıyorsunuz ama boş yapıyorsunuz be abi. Bence genel olarak yetkililerin bu konuya el atması lazım. Ve lütfen çok ama çok rica ediyorum şu hangi config konusunu açmayın daha. Gidin bi forumu araştırın. İyi akşamlar tekrardan.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
araştırmayacak kadar tembeller. Ayrıca tek o değil. durmadan valorant hilesi veya onaylı üye nasıl olunur diyenlerde var. onları unutma

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
güzel yere değinmişsin fakat o yorumları yapanlar zaten çoluk çocuk laf anlatamazsın yani. config konusuna gelirsek kullananlar beceremediği için config aramaya başlıyorlar ve en iyisini istiyorlar daha configin ne olduğunu bilmeden. bu 2sine de yapacak bir şeyin yok çünkü bu açtığın konu 1 gün okunacak yarından itibaren kimse görmeyecek. forum yöneticileri el atmadıkça hiçbir şey değişmeyecek maalesef

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en kısa sürede çözülür her gün aynı şey

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka illa kurucular farkına varırlar ya bir bedeli olur sıkıntı yok

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sana hak veriyorum config konusu 1 onaylı üye olabilmek adına yalan söylemeleri 2

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Yorumumdan sonra konuyu kapatacağım bunun farkındayım açılan konu kadar silinen konu var ama insanlar biraz salak açık konuşmak gerekirse. Bu gidişle sadece uyarı vermekle kalmayıp banlayacağız. Ama bu konuyu çözeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...