LPReborn configsiz tüm ayarlar videosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaslar merhaba3 bugün benim de aklıma takılan bir konu var lpreborn configsiz oynayan cok arkadasım var forumlara konulara baktıgımda bunları goruyorum confıgten rahatsız olan ama script ayarları da yapamayan 0dan baslayan bilgisi olmayanlar için scriptin tüm ayarlarını videoya çekip atsam hem bana yt de yardımcı olup hem de ayarları ogrenmek ıster mısınız?( bu arada yt de arastırdım tam detaylı vıdeolar yok vur gec anlatmıslar)

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yardımcı olmaktan kastın ne? like atabiliriz en fazla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yardımcı olmaktan kastın ne? like atabiliriz en fazla
her türlü yardıma açığım dostum amacım zaten milyon abone olmak falan değil 10 tane samimi abonem olsa bile yeter bana yavaş yavaş ilerlemeye de hazırım zaten her türlü yargıya eleştiriye ve olumlu yorumlara açığım.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
arkadaslar merhaba3 bugün benim de aklıma takılan bir konu var lpreborn configsiz oynayan cok arkadasım var forumlara konulara baktıgımda bunları goruyorum confıgten rahatsız olan ama script ayarları da yapamayan 0dan baslayan bilgisi olmayanlar için scriptin tüm ayarlarını videoya çekip atsam hem bana yt de yardımcı olup hem de ayarları ogrenmek ıster mısınız?( bu arada yt de arastırdım tam detaylı vıdeolar yok vur gec anlatmıslar)
bence yaparsan belki hile çok çabuk öğrenilir lprebornun kendi confiği oldugu için gereksiz kılar script ayarlı şekilde yükleniyor zaten hileyi yükleyen insan ne yapacağını bilir yani detaylı çekmen saçma olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence yaparsan belki hile çok çabuk öğrenilir lprebornun kendi confiği oldugu için gereksiz kılar script ayarlı şekilde yükleniyor zaten hileyi yükleyen insan ne yapacağını bilir yani detaylı çekmen saçma olur
mesela bir örnek vereyim dostum kendim keşfettim hiç bir videoda görmemistim bunu scriptte lpreborn icin bahsediyorum üstte ping menü diye bir şey keşfettim benim pingim oyunda 20 iken orda ilk ayarda 30du yani 10 ms bile aslında skill shotları nasıl etkiliyor anlatmak istedim bu alıntıda bir cok daha ayar var bunları anlatmaktı amacım.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
mesela bir örnek vereyim dostum kendim keşfettim hiç bir videoda görmemistim bunu scriptte lpreborn icin bahsediyorum üstte ping menü diye bir şey keşfettim benim pingim oyunda 20 iken orda ilk ayarda 30du yani 10 ms bile aslında skill shotları nasıl etkiliyor anlatmak istedim bu alıntıda bir cok daha ayar var bunları anlatmaktı amacım.
anlatın hocam ben anlatmayın demiyorum ama hileyi yapmak isteyen arkadaş zaten menüyü karıştıracak öğrenir yani video çekeceksin sonra hile yayılacak bi anda fix yiyecek hep güncellenmek zorunda kalacak bana bu saçma geliyor ama sen yapmak istiyorsan yap benim düşüncem böyle.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gerçekten benim için çok yararlı bir video olur en yakın zamanda bekliyorum farklı herolar ilede video çoğaltması yapabilirsin belki

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Olabilir ama hile hızlı yayılır ama destek acısından yardımcı olabilirim ben sana yani takip ederim her türlü

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yaparsan iyi olur yakında onaylı üye olabilirsem indiricem

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok iyi olur dostum oyle bir video bende aydınlanırım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bazı terimleri hala bilemiyoz. Bende araştırdım forumda ayrıntılı bulamadım. yükleme oynayış gösteriliyor. Ama ayrıntılı ayarlar yok. destekleriz ve bekleriz

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
güzel bir fikir böylelikle videodan bişeyler öğrenip kendi configlerimizi yapabiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Youtubeda free script videosu olması biraz tehlikeli yayılırsa riot çalısanlarıda öğrenir

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
elinize sağlık bilmeyenelr için yararlı olmuş videolar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hile de zaten her şey en üst seviye diye biliyorum artı configlerde mevcut tabi yine de yaparsan böyle bir şey ve yararlıysa neden insanlar beğenmesin ki. Kaldı ki hile öğrenilir çabuk demişler sence riotun bunlardan haberi yok mu arkadaşlar ciddi olun. 12 yıllık oyun ve hileden bilgileri yok mu kandırmayalım kendimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...