her türlü yardıma açığım dostum amacım zaten milyon abone olmak falan değil 10 tane samimi abonem olsa bile yeter bana yavaş yavaş ilerlemeye de hazırım zaten her türlü yargıya eleştiriye ve olumlu yorumlara açığım.yardımcı olmaktan kastın ne? like atabiliriz en fazla
bence yaparsan belki hile çok çabuk öğrenilir lprebornun kendi confiği oldugu için gereksiz kılar script ayarlı şekilde yükleniyor zaten hileyi yükleyen insan ne yapacağını bilir yani detaylı çekmen saçma olurarkadaslar merhaba3 bugün benim de aklıma takılan bir konu var lpreborn configsiz oynayan cok arkadasım var forumlara konulara baktıgımda bunları goruyorum confıgten rahatsız olan ama script ayarları da yapamayan 0dan baslayan bilgisi olmayanlar için scriptin tüm ayarlarını videoya çekip atsam hem bana yt de yardımcı olup hem de ayarları ogrenmek ıster mısınız?( bu arada yt de arastırdım tam detaylı vıdeolar yok vur gec anlatmıslar)
mesela bir örnek vereyim dostum kendim keşfettim hiç bir videoda görmemistim bunu scriptte lpreborn icin bahsediyorum üstte ping menü diye bir şey keşfettim benim pingim oyunda 20 iken orda ilk ayarda 30du yani 10 ms bile aslında skill shotları nasıl etkiliyor anlatmak istedim bu alıntıda bir cok daha ayar var bunları anlatmaktı amacım.bence yaparsan belki hile çok çabuk öğrenilir lprebornun kendi confiği oldugu için gereksiz kılar script ayarlı şekilde yükleniyor zaten hileyi yükleyen insan ne yapacağını bilir yani detaylı çekmen saçma olur
anlatın hocam ben anlatmayın demiyorum ama hileyi yapmak isteyen arkadaş zaten menüyü karıştıracak öğrenir yani video çekeceksin sonra hile yayılacak bi anda fix yiyecek hep güncellenmek zorunda kalacak bana bu saçma geliyor ama sen yapmak istiyorsan yap benim düşüncem böyle.mesela bir örnek vereyim dostum kendim keşfettim hiç bir videoda görmemistim bunu scriptte lpreborn icin bahsediyorum üstte ping menü diye bir şey keşfettim benim pingim oyunda 20 iken orda ilk ayarda 30du yani 10 ms bile aslında skill shotları nasıl etkiliyor anlatmak istedim bu alıntıda bir cok daha ayar var bunları anlatmaktı amacım.
Bazı terimleri hala bilemiyoz. Bende araştırdım forumda ayrıntılı bulamadım. yükleme oynayış gösteriliyor. Ama ayrıntılı ayarlar yok. destekleriz ve beklerizmesela bir örnek vereyim dostum kendim keşfettim hiç bir videoda görmemistim bunu scriptte lpreborn icin bahsediyorum üstte ping menü diye bir şey keşfettim benim pingim oyunda 20 iken orda ilk ayarda 30du yani 10 ms bile aslında skill shotları nasıl etkiliyor anlatmak istedim bu alıntıda bir cok daha ayar var bunları anlatmaktı amacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?