bu config isi ne oluyorbende arıyorum bulursanız yazın banada youtube sacama seyler cıkıyor
nasıl yani ben tam anlıyamadımKendi ayarlarınız kendi confiğiniz olur. Kendinize göre ayar yaparak yapabilirsiniz.
tusların yerini felan degiştirebilioz mu ordankanka sağ alttaki shifte basarak istedigin ayarı yapabilirsin
antreman modunda kendine göre ayarlayabilirsin öbür türlü ise kodlama ile yapabilirsinBeyler LPReborn herhangibir bir heroda kendime göre nasıl config ayarlarım videolu anlatım vb varmı acaba?
bende arıyordum denedim oldu anteram moduna girip yapın <3Kendi ayarlarınız kendi confiğiniz olur. Kendinize göre ayar yaparak yapabilirsiniz.
hilenin ayarlarını kendin ayarlamadan dosyaları değiştirerek değiştirmekbu config isi ne oluyor
config ayardır dostum ister hazır ayar alır yüklersin istersen kendin ayarları deneyip yapabilirsin buna config deniyorbu config isi ne oluyor
bende aradım ama ne yazıkki bulamadım bulursan banada iletirsen güzel olurBeyler LPReborn herhangibir bir heroda kendime göre nasıl config ayarlarım videolu anlatım vb varmı acaba?