İlk öncelikle default ayarlarda bırakıp, menüden oynadığınız heronun configini aktifleştirdiğinizde, gayet de düzgün çalışır, hatta bazı şampiyonların iki tane configleri olur, genelde "Default ya da LP" diye adlandırılanları seçin. İsterseniz heronun configindeki ayarlara bakıp, hangi skilli atacağını veya hangisini atmayacağına kendiniz karar verebilirsiniz. Çoğu arkadaş bunu yapmayı unutup, spaceye bastığında karakterin neden sadece düz atak attığını merak ediyor, işte bu da açıklaması.
Ben herhangi bir config kullanmıyorum. Açıkçası bana kalırsa config kullanmanıza gerek yok. Default Ayarlar zaten yeterince iyi, ayrıca muhtemelen kullanacağınız config'den de iyidir. Üstüne kendinize göre birkaç ayar eklemesi yaparsanız, Script muhteşem çalışmakta.
Aatrox, Ahri, Akali, Alistar, Amumu, Annie, Aphelios, Ashe, Azir, Bard, Blitzcrank, Brand, Caitlyn, Camille, Cassiopeia, Cho'Gath, Corki, Darius, Diana, Draven, Dr. Mundo, Ekko, Evelynn, Ezreal, Fiora, Fizz, Garen, Graves, Illaoi, Irelia, Janna, JarvanIV, Jax, Jayce, Jhin, Jinx, Kai'Sa, Kalista, Karma, Karthus, Kassadin, Katarina, Kayle, Kennen, Kha'zix, Kindred, Kled, Kog'maw, Lee Sin, Leona, Lillia, Lissandra, Lucian, Lulu, Lux, Malphite, Maokai, Master Yi, Miss Fortune, Wukong, Mordekaiser, Morgana, Nami, Nasus, Nautilus, Neeko, Nidalee, Nocturne, Nunu, Olaf, Orianna, Pantheon, Pyke, Qiyana, Quinn, Renekton, Rengar, Riven, Ryze, Samira, Senna, Seraphine, Sett, Shen, Shyvana, Sion, Sivir, Soraka, Swain, Sylas, Syndra, Talilyah, Talon, Taric, Teemo, Thresh, Tristana, Tryndamare, Twisted Fate, Twitch, Udyr, Urgot, Varus, Vayne, Veigar, Vel'koz, Viktor, Vladimir, Volibear, Warwick, Xayah, Xerath, Xin Zhao, Yasuo, Yone, Yorick, Yuumi, Zed, Ziggs, Zilean, Zyra.
Kendi TierList'im değil, Nora'nın paylaştığı TierList'e bakmanızı öneririm, kendiminmiş gibi paylaşmayı uygun bulmadım. : https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-tierlist.231949/
TOP LANE: Irelia, Yasuo, Yone, Riven
JUNGLE: Zed, Master Yi, Amumu, Lee Sin
MID LANE: Yasuo, Fizz, Zed, Yone, Irelia, Katarina
AD CARRY: Yasuo, Ezreal, Ashe, Draven, Kai'sa
SUPPORT: Blitzcrank, Pyke, Nautilus
Tuşlar ne işe yarıyor? Tuşların ne işe yaradığını söyleyeyim o halde:Script kullandığınızı belli etmemeye çalışın, şayet belli etmezseniz, ban da yemezsiniz. Zaten hileyim diyip adamlara saldırıp durmayın, agresif oynamayın, Script tek başına yetmez, oyun bilgisi gerekli. Combo yaparken sadece spaceye basılı tutmayın, kendiniz script ile özdeşleşin ve ona destek olarak daha iyi oyunlar çıkarın. Yavaş yavaş alışacaksınız zaten Script ile oynamaya.
Z / Flee: Karakterin yeteneklerini de kullanarak, mouse olduğu yöne doğru kaçar.
X / LastHit: Koridordaki minyonlara, sadece son atak vurur, isterseniz skill de kullanır (ayar gerek)
V / LaneClear: Koridoru hızlı bir şekilde temizler, ayrıca yetenekte kullanır.
C / Harass: Rakibi dürter.
Space / Combo: Kombo yapar.
Ekleriz kanka, teşekkürler öneri için.Selam, tuşların ne işe yaradığını anlatman çok yararlı olabilir. Teşekkürler.
Komboyla birlikte hareket edip hep kombo kullanmamaktan kastım buydu, her zaman kombo kullanmamak gerek, çözümünü ben de bulamadım, kombo da e yi kapa diyeceğim, o zaman kombonun pek anlamı kalmaz.Top lane de yasuo oynarken adamın üstüne e ile kayarken rüzgarı eq yapıp minyonda harcıyor cogu zaman işlevsiz bırakıyor durum beni bunun için cozumun varmı birde yone yi yeni denicem scloader kısmından hangisini kullandıgını benimle paylaşırmısın
Auto q when dash özelliğini kapatınTop lane de yasuo oynarken adamın üstüne e ile kayarken rüzgarı eq yapıp minyonda harcıyor cogu zaman işlevsiz bırakıyor durum beni bunun için cozumun varmı birde yone yi yeni denicem scloader kısmından hangisini kullandıgını benimle paylaşırmısın
evet değiştirebiliyorsunGüzel olmuş eline sağlık bir şey sorabilir miyim? Bu tuşların yerini değişebilir miyiz?
Tamam güzel bir olaymış o zamanevet değiştirebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?