Onaylı Üye
yeni heroları desteklemiyor ve desteklemesi icin gereken süre fazla.Merhaba öncelikle lpreborn kullanırken benim zevkim bütün skillerden kaçmak rakibi tilt etmek eğlenmek.
Ancak bazı durumlar var ki dodge kısmı sapıtıyor peki nerelerde sapıtıyor ?
1. Vex gibi heroları dogelamıyor skill shotlarını göstermiyor şak diye kafa atıyorum diğer skillere doge atarken.
2. Yapay Zeka sorunuda çok fazla var mesela benim canım full karşı ashe'nin 1 canı kalmış adamı yasuo ile kovalayacam ama sürekli alan oklarına doge atıcam diye geri çıkıyor ve adam kaçıyor.
3. Tam terside olabiliyor ben adamdan kaçıcam 1 canım kalmış adam beni kovalıyor ama script doge'u adamın üzerine doğru atıyor. şak rakibe kill veriyorum.
4. Yapay zekanın garezi mi var bilmiyorum ama çoğu zaman lanede önde olduğum için kafasına göre kule altı girişme denemeleri yapıyor ve kuleden hasar yiyor daha sonra da erken base atmama ya da ölmeme sebep oluyor.
Scripti çok kullanan kişiler demek istediklerimi iyi bilirler yardımcı olabilecek bir ayarı falan varsa aşağıya yazarsa sevinirim.
1- Script yeni şampiyonları evade e eklemeyi bir süre önce bıraktı dolayısıyla son çıkan şampiyonların hiçbir skillini dodgelamayacak.Merhaba öncelikle lpreborn kullanırken benim zevkim bütün skillerden kaçmak rakibi tilt etmek eğlenmek.
1. Vex gibi heroları dogelamıyor skill shotlarını göstermiyor şak diye kafa atıyorum diğer skillere doge atarken.
2. Yapay Zeka sorunuda çok fazla var mesela benim canım full karşı ashe'nin 1 canı kalmış adamı yasuo ile kovalayacam ama sürekli alan oklarına doge atıcam diye geri çıkıyor ve adam kaçıyor.
3. Tam terside olabiliyor ben adamdan kaçıcam 1 canım kalmış adam beni kovalıyor ama script doge'u adamın üzerine doğru atıyor. şak rakibe kill veriyorum.
4. Yapay zekanın garezi mi var bilmiyorum ama çoğu zaman lanede önde olduğum için kafasına göre kule altı girişme denemeleri yapıyor ve kuleden hasar yiyor daha sonra da erken base atmama ya da ölmeme sebep oluyor.
Scripti çok kullanan kişiler demek istediklerimi iyi bilirler yardımcı olabilecek bir ayarı falan varsa aşağıya yazarsa sevinirim.
Teşekkür ederim bilgi için ama yeni şampiyonları evade'e bizim tanıtmamız eklememiz gibi bir şey mümkün mü1- Script yeni şampiyonları evade e eklemeyi bir süre önce bıraktı dolayısıyla son çıkan şampiyonların hiçbir skillini dodgelamayacak.
2- Bu sorunu space e basarken dodge only dangerous ayarını açarak çözebilirsin o zaman tehlikeli olmayan skilleri dodgelamaz.
3- Kaçarken çok zorda kalırsan Z tuşu ile kaçmayı dene default olarak Z tuşu dodge özelliğini basılı tuttuğun sürece kapatır.
4- Her oyun öncesi karakter ayarlarını inceliyorum ben dive turret diye bir seçenek oluyor eğer açıksa kapatabilirsin eğer yoksa da yapacak bir şeyin olmuyor tek çözümün sürekli space basmamak olacak.
bende de vardı aynı sorun denicem dediklerini1- Script yeni şampiyonları evade e eklemeyi bir süre önce bıraktı dolayısıyla son çıkan şampiyonların hiçbir skillini dodgelamayacak.
2- Bu sorunu space e basarken dodge only dangerous ayarını açarak çözebilirsin o zaman tehlikeli olmayan skilleri dodgelamaz.
3- Kaçarken çok zorda kalırsan Z tuşu ile kaçmayı dene default olarak Z tuşu dodge özelliğini basılı tuttuğun sürece kapatır.
4- Her oyun öncesi karakter ayarlarını inceliyorum ben dive turret diye bir seçenek oluyor eğer açıksa kapatabilirsin eğer yoksa da yapacak bir şeyin olmuyor tek çözümün sürekli space basmamak olacak.
Github'da LPReborn başlıklı bir proje var kodlama bilginiz vs. varsa kaynak kodunu indirip kendine göre dizayn edebilirsiniz onun dışında sanmıyorum.Teşekkür ederim bilgi için ama yeni şampiyonları evade'e bizim tanıtmamız eklememiz gibi bir şey mümkün mü
evade kullanmayı önermem birisi arkadan birisi önden gelirse ortada sağ sol yapıyor çok belli ediyorMerhaba öncelikle lpreborn kullanırken benim zevkim bütün skillerden kaçmak rakibi tilt etmek eğlenmek.
hocam peki nasıl çalıştırıyoruz githubdakini memoryhackerstakinden farklı mı ?Github'da LPReborn başlıklı bir proje var kodlama bilginiz vs. varsa kaynak kodunu indirip kendine göre dizayn edebilirsiniz onun dışında sanmıyorum.
Githubda çalıştırmanız için kaynak kodunu derlemeniz gerekli ki bu da bu işlerde tecrübeniz yoksa olmaz yanihocam peki nasıl çalıştırıyoruz githubdakini memoryhackerstakinden farklı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?