LPReborn Dodge sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
dodgeyi kapatırsan çokte belli olmuyo sc kullandığın bence kapa

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bazı karakterlerde tam iyi çalışmayabilir bu normal

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bedava script olduğu için bazı karakterlerde çalışmayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
herşeyi script dodgelerse zaten script olduğun belli olur bazı şeyleri kendin dodgele

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vexin skillerinden kaçmak zor değil zaten knk bence hiç gerek yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yeni şampiyonları desteklememesi dışındaki problemlerin sc ayarlarından halledilebilecek şeyler gibi biraz kurcalaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
adcde vayne karakterinde dodge güzel oluyor katarinada denediğime göre çok dodgeleyemiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle lpreborn kullanırken benim zevkim bütün skillerden kaçmak rakibi tilt etmek eğlenmek.

Ancak bazı durumlar var ki dodge kısmı sapıtıyor peki nerelerde sapıtıyor ?

1. Vex gibi heroları dogelamıyor skill shotlarını göstermiyor şak diye kafa atıyorum diğer skillere doge atarken.
2. Yapay Zeka sorunuda çok fazla var mesela benim canım full karşı ashe'nin 1 canı kalmış adamı yasuo ile kovalayacam ama sürekli alan oklarına doge atıcam diye geri çıkıyor ve adam kaçıyor.
3. Tam terside olabiliyor ben adamdan kaçıcam 1 canım kalmış adam beni kovalıyor ama script doge'u adamın üzerine doğru atıyor. şak rakibe kill veriyorum.
4. Yapay zekanın garezi mi var bilmiyorum ama çoğu zaman lanede önde olduğum için kafasına göre kule altı girişme denemeleri yapıyor ve kuleden hasar yiyor daha sonra da erken base atmama ya da ölmeme sebep oluyor.

Scripti çok kullanan kişiler demek istediklerimi iyi bilirler yardımcı olabilecek bir ayarı falan varsa aşağıya yazarsa sevinirim.
Bende dediğin herolar Dodge atıyor gayet güzel

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vexi renatayı banla kanka ben her oyunda o ikisini banlıyorum çünkü script onların skillerini dodgelemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...