Çözüldü LPReborn Donma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selam, Lpreborn'da "sadece Yasuo" oynarken domination Yasuo Config'inde TF'lerde 3 4 FPS oluyor sebebi nedir? Diğer Config'i nedemedim ama Yasuo Config'inde 3 4FPS oluyor. (tflerde)
Çözümü nedir? Challenger Config'ini de denesem aynı sorun oluyor. Ve bazen hangi Hero'da olursam olayım oyun bir anda donup çöküyor bununda sebebi nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bunun sebebi domination addonundan kaynaklanıyor. Bu addon basic combo yapmıyor yapılan combonun tuş hızı daha fazla olduğu için oyun ve scriptin kodlama programları farklı olduğundan fps düşüşüne neden olmaktadır. Farklı bir addon kullanabilirsiniz.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bunun sebebi domination addonundan kaynaklanıyor. Bu addon basic combo yapmıyor yapılan combonun tuş hızı daha fazla olduğu için oyun ve scriptin kodlama programları farklı olduğundan fps düşüşüne neden olmaktadır. Farklı bir addon kullanabilirsiniz.

Çözüm
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yasuo için ne kullanmamı önerirsiniz? ( donma sorunu yaratmayacak veya dominationu fixleme ihtimalim var mı? )
Domination yasuo sadece tf lerde donuyor.

Ve diğer bahsettiğim her heroda bazen oyun donuyor ve direkt çöküyor tekrar açmam gerekiyor sebebi nedir?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Yasuo için ne kullanmamı önerirsiniz? ( donma sorunu yaratmayacak veya dominationu fixleme ihtimalim var mı? )

Ve diğer bahsettiğim her heroda bazen oyun donuyor ve direkt çöküyor tekrar açmam gerekiyor sebebi nedir?
Yasuo'nun diğer addonlarını test edebilirsiniz muhtemelen düzeltilmesinin pek mümkün olmadığını düşünüyorum oyüzden bir güncelleme gelmeyecektir. Oyun kapanması hangi şampiyonlarda yaşıyorsunuz teemo da oluyor denmişti daha önceden test ettim böyle bir sorunla karşılaşmadım oyunu renklendirme il oynuyorsanız buda probleme yol açabilir.

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yasuo'nun diğer addonlarını test edebilirsiniz muhtemelen düzeltilmesinin pek mümkün olmadığını düşünüyorum oyüzden bir güncelleme gelmeyecektir. Oyun kapanması hangi şampiyonlarda yaşıyorsunuz teemo da oluyor denmişti daha önceden test ettim böyle bir sorunla karşılaşmadım oyunu renklendirme il oynuyorsanız buda probleme yol açabilir.
Yasuonun diğer configini test etmedim onuda bi test ederim.
Örnek sallıyorum, kayle/draven/irelia gibi herolarda oynarken bir anda donup çökebiliyor.
İrelia ile olduğunu hatırlamıyorum ama kayle ile çok yaşadım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bayadir morde oynamıyorum düzeldi mi bilmem ama lpreborn ile morde ultisi atınca crash yiyodu oyun

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hocam farklı bir addon nasıl kullanacağım biraz bahseder misiniz?

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yasuonun diğer configini test etmedim onuda bi test ederim.
Örnek sallıyorum, kayle/draven/irelia gibi herolarda oynarken bir anda donup çökebiliyor.
İrelia ile olduğunu hatırlamıyorum ama kayle ile çok yaşadım.
Oyunun çökmesini tetikleyen bir şey var ama ben de çözemedim 1 senedir falan var bu çökme sorunuvar ne zaman olacağı belirsiz her şampiyonda da olabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...