LPReborn ekko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar lpreborn tierlistte ekko yok kullanan varmı veya elinde config olan varsa paylaşabilirmi bana

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar lpreborn tierlistte ekko yok kullanan varmı veya elinde config olan varsa paylaşabilirmi bana
kanka ben challenger config ile denedim ekkoyu fakat kötü yani daha dün denedim zevk almassın yani komboları falan düzgün yapamıyor ama challenger configle dene bi istersen

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum yasu mid oynuyorum scriptle space tuşuna basınca bütün komboları otamatik bir şekilde yapıyor ama lanede başlar başlamaz adamı dövmüyorum genellikle roam atıp killeri topluyorum sizce ban yeme olasılığı artar mı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum yasu mid oynuyorum scriptle space tuşuna basınca bütün komboları otamatik bir şekilde yapıyor ama lanede başlar başlamaz adamı dövmüyorum genellikle roam atıp killeri topluyorum sizce ban yeme olasılığı artar mı
bence artmaz

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yasuo da hortum stacklenip direk elden bırakıyor , artık insanlar bunu görünce direk anlıyor bunu kapatma yolu varsa bir sıkıntı çıkmaz aksi taktirde herkes bu nasıl olabilir diyor,

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir konu hakkında fikrinizi oynamak istiyorum yasu orta oynuyorum scriptle uzayın basınca bütün komboları otamatik bir şekilde çalıştırma ama lanede başlıyoruz başlamaz insanı dövm oluyor roam atıp katili düşünüyorum toplu halde ban yeme nedeniyle artan mı
scripti çok belli edersen ban yeme ihtimalin yükselebilir dikkatli ol

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
farklı configleri nasıl enjekte ediyoruz bilgisi olan varmı

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ekkonun tierlisti sanırım iyi olmadığı için koyulmamış

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gayet iyi.. ellerinize sağlık açıklamalar için de ayrıca teşekkürler
Post automatically merged:

tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...