Her türlü ban yersin kaçış yok ondanlolde rpreborn hilesinde en iyi hero hangisidir en hileyi belirtmeyen en iyi karakter banlanmayacağım bir karakter
Master oynamak için scripte gerek yok ama illa script le oynayacağım diyorsan sana Twitch ve xerath öneririmmaster yi diyen arkadaşlara katılıyorum
senin oynayış tarzına baglı en iyi diye bir şey yok hangi rolde oynuyosun ?lolde rpreborn hilesinde en iyi hero hangisidir en hileyi belirtmeyen en iyi karakter banlanmayacağım bir karakter
onayış farketmiyor arkadaşlarla hergün girdiğimden dolayı her karakterle oynamışımdır zaten main hesap neredeyse maxlancak ben yan hesaplardan script ile troll yapmaı istiyorumda master o zamansenin oynayış tarzına baglı en iyi diye bir şey yok hangi rolde oynuyosun ?
abi dalga gecmeyin lütfen bilmeden oynayabilirler garen oynayın demeniz lazım asdasdasmaster knk net bi şekilde
knk dalga gecmedim bi denesene toptaabi dalga gecmeyin lütfen bilmeden oynayabilirler garen oynayın demeniz lazım asdasdas
şaka bi yana xerath oynayın o daha iyi supportta oynayın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ciddimisin denicem de rün yazıverirmisn knk en son solo master yi 1 yıl önce oynaıdmknk dalga gecmedim bi denesene topta
bltiz kullan knkciddimisin denicem de rün yazıverirmisn knk en son solo master yi 1 yıl önce oynaıdm
Master yi kankalolde rpreborn hilesinde en iyi hero hangisidir en hileyi belirtmeyen en iyi karakter banlanmayacağım bir karakter