Çözüldü LPReborn evade oranı azaltılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mckenz1e
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selamlar, evade oranını nasıl azaltabiliriz? High ayarından extremeye alıyorum. Ona ragmen Lucian Q'su Shyvana ultisi olmayan halinin E'sini dodgeliyor fightta ve bariz bir şekilde belli oluyor, biliyorum. Tek tek Lucian Q'sunu kapatabiliyorum fakat bütün dodgeleri azaltma oranı tarzı bir ayar var mı? Varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
dodge oranı azaltma diye bir olay yok. script skillden kaçar ya da kaçmaz başka seçenek yok. savaş içinde shyvana e'sini dodgelamasını istemiyorsan evade kısmından shyvana e'sini extreme ya da high'tan normale çek boşluk tuşu basılıyken dodgelamaz
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dodge oranı azaltma diye bir olay yok. script skillden kaçar ya da kaçmaz başka seçenek yok. savaş içinde shyvana e'sini dodgelamasını istemiyorsan evade kısmından shyvana e'sini extreme ya da high'tan normale çek boşluk tuşu basılıyken dodgelamaz

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
evade ayarlarını kısman lazım fastest gueswho vb. gibi seçenekler olan bölümden ayarı düşür

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evade ayarlarından dodgeyi aç kapa tuş atıyabilirsin belli etmez fazla arada kendinde 1 2 skill ye bilerekten

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Var arkadaşlar eğer flagged ayarında kullanırsa sadece stun atan skillerden kaçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...