- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
olur lol hesabım ayn mb 15 ff eklersinkanka bende yeni tek çiftoynamaya başladım sc de bi tık yeniyim beraber oynayabiliriz ( sc ayarlarını çok bilmem arada sana danışırım)
olur lol hesabım ayn mb 15 ff eklersinkanka bende yeni tek çiftoynamaya başladım sc de bi tık yeniyim beraber oynayabiliriz ( sc ayarlarını çok bilmem arada sana danışırım)
knk 6 senelik lol geçmişim var apophis efsanesini bilenler bilir chal eloda script e karşı penta atıp maç winliyordu oda diyordu bende araştırmıştım öyle olması lazım lolde hile konusunda reportun hiçbir olayı yok pcde hileyi algılayınca veya bir yayıncı falan reportlarsa banlarlar onun dışında full rage oyna cs valo gibi overwatch da yok zaten reportlarıda incelemiyorlar yıllardır bu konudan çektik kanser olduk allaha söveni şehitlere söveni repliyorsun hiçbir şey olmuyor sen eğlencene bak zaten lol tryhard oynanmaz rank kasılmaz adamların içinden geç keyfine bakEzvade çok belli etmeye başladı cha config kullanıyorum fakat çok belli ediyor ezvade/mics/evade profile/ oradan bir kaç profil seçtim fakat pek bir fark goremedim legit bir ezvade ayarı varmıdır humanizer tick settingside arttırdım fakat hiçbirşey anlamadım ne işe yarıyor özün sözü varmıdır legit bir ezvade ayarı çünkü adam kovalıyorum bir anda görünmeyen yerden gelen skilli dodgeliyor hem adam kaçıyor hem çok belli ediyor
kanka forumda titremeyen bi config olması lazım ismini unuttum bilen vardır yeni çıktı onu kullanıyorum süperEzvade çok belli etmeye başladı cha config kullanıyorum fakat çok belli ediyor ezvade/mics/evade profile/ oradan bir kaç profil seçtim fakat pek bir fark goremedim legit bir ezvade ayarı varmıdır humanizer tick settingside arttırdım fakat hiçbirşey anlamadım ne işe yarıyor özün sözü varmıdır legit bir ezvade ayarı çünkü adam kovalıyorum bir anda görünmeyen yerden gelen skilli dodgeliyor hem adam kaçıyor hem çok belli ediyor