IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar.Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor
IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar.Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor
İDK daha iyi benceEzreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor
o idk yi falan nasıl ayarlıyoruz dostumIDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar.
IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi
IDK kullan kankam genellikle IDK kullanırım cok ta memnunumEzreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor