2 Eki 2022 #1 reis44022 R Uzman Üye Katılım 22 Eki 2017 Mesajlar 163 Tepki puanı 28 Ödüller 9 Yaş 23 8 HİZMET YILI Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor
Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor
Çözüm Jasoelys 2 Eki 2022 reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar.
reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar.
2 Eki 2022 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar. Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar.
2 Eki 2022 #3 wgg Onaylı Üye Katılım 1 Ara 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 28 6 HİZMET YILI reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... İDK daha iyi bence Oyla 0 Olumsuz oyla
reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... İDK daha iyi bence
2 Eki 2022 #4 Mustafa Songur M Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 54 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 25 7 HİZMET YILI IDK Daha uygun, onu kullanmanı tercih ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Eki 2022 #5 xperira X Onaylı Üye Katılım 30 Tem 2019 Mesajlar 82 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 20 6 HİZMET YILI kanka o idk yi falan nasıl ayarlıyoruz Post automatically merged: 2 Eki 2022 Demonslayer3' Alıntı: IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar. Genişletmek için tıklayın ... o idk yi falan nasıl ayarlıyoruz dostum Post automatically merged: 2 Eki 2022 Demonslayer3' Alıntı: IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi Genişletmek için tıklayın ... Son düzenleme: 2 Eki 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
kanka o idk yi falan nasıl ayarlıyoruz Post automatically merged: 2 Eki 2022 Demonslayer3' Alıntı: IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi atar. Genişletmek için tıklayın ... o idk yi falan nasıl ayarlıyoruz dostum Post automatically merged: 2 Eki 2022 Demonslayer3' Alıntı: IDK biraz atak yönlüdür skilleri E yi filan atak için atar, OKTW ise daha safe bir ayardır E yi kaçmak için kullanır Dodgeleri iyi Genişletmek için tıklayın ...
3 Eki 2022 #6 arda6162 A Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2021 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 27 5 HİZMET YILI reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... IDK kullan kankam genellikle IDK kullanırım cok ta memnunum Oyla 0 Olumsuz oyla
reis44022' Alıntı: Ezreal ile IDK mı yoksa OKTW mi çözemedim hangisi daha iyidir acaba OKTW nin dodgeları çok hoşuma gitti ama IDK da iyi yerlerden dürtüyor Genişletmek için tıklayın ... IDK kullan kankam genellikle IDK kullanırım cok ta memnunum
3 Eki 2022 #7 KerkenezKian Onaylı Üye Katılım 2 Eki 2021 Mesajlar 59 Tepki puanı 5 Ödüller 6 4 HİZMET YILI IDK daha iyi Oyla 0 Olumsuz oyla