Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Script ile ezreal oynuyorum fakat canı az rakibin base atıcağı zaman zamanlamasına ulti atmıyor otomatik olarak windsharp da atıyordu ne yapmam lazım ?
shift menüsünden ezreal<ulti ayarlarına gelip base ultiyi açmalısın normalde açık oluyor ben oynarken şu ana kadar 1 kere denk geldim çar kendi kendine ulti attı rakip base'e gerçekten tutturdu basede adam öldü. o kapalıysa aç knk
shift menüsünden ezreal<ulti ayarlarına gelip base ultiyi açmalısın normalde açık oluyor ben oynarken şu ana kadar 1 kere denk geldim çar kendi kendine ulti attı rakip base'e gerçekten tutturdu basede adam öldü. o kapalıysa aç knk
Aslında atıyor o esnada boşta kalması gerek. Rakip base atarken aşağıdaki barda baseult atabileceği kısım işaretleniyor oradayken eğer ulti atmasını engellemeyezsen kendisi atıyor. Farm yapmıyorsan, dodge atmıyorsan vs. Diğer türlü senin ona verdiğin komutları bırakıp da baseulti atmıyor ya da atabileceği esnada bir şey tarafından engellenirse daha sonrasında atmayı denemiyor.