LPReborn farm almama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
istemci ayarlarında oyun menusunde directx 9 eski ayar tikini kaldırıp deneyebilirsin veya manuel script yüklediysen kaynaklanabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhabalar fare imleci bizdede cikiyor X e bastıgınızda sadece son vurus atar minyonlara, yani minyonların canının bir olmasını bekler, V tuşu farm yapar minyonların yanında durursanız tabii ki, onun harici F7 tusuna bastıktan sonra SHIFT e basılı tutun açılan menüde altta bazı sampiyonlarda script loader oluyor ordan ayar yüklemeniz gerekmekte yüklemesseniz sadece dodge atar. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ben sadece v basarak farm alabiliyorum herhangi bir sorun yok

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyun yuklenırken yanı %100 olmadan alt tab yap bekle ben hep öyle yapıyorm veya oyuna girince scrıptı loadla

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?
Oyun dosyalarından dolayı olan bir hata ben de çözüm bulamıyordum en son League of Legends'i tamamen kaldırıp geri yüklediğimde düzeldi

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?
ben sadece sson vuruş yapıyorum c

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Dostum %appdata% ye gir ve oradan lprbyi sil. Default ayarlarla kendi ayarlarını yap. Last hit helperi falanda aç düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hileyi inject ledikten sonra shift en altta script var onu açman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...