Onaylı Üye
istemci ayarlarında oyun menusunde directx 9 eski ayar tikini kaldırıp deneyebilirsin veya manuel script yüklediysen kaynaklanabilir
Ben sadece v basarak farm alabiliyorum herhangi bir sorun yokmerhabalar fare imleci bizdede cikiyor X e bastıgınızda sadece son vurus atar minyonlara, yani minyonların canının bir olmasını bekler, V tuşu farm yapar minyonların yanında durursanız tabii ki, onun harici F7 tusuna bastıktan sonra SHIFT e basılı tutun açılan menüde altta bazı sampiyonlarda script loader oluyor ordan ayar yüklemeniz gerekmekte yüklemesseniz sadece dodge atar. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Oyun dosyalarından dolayı olan bir hata ben de çözüm bulamıyordum en son League of Legends'i tamamen kaldırıp geri yüklediğimde düzeldiArkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?
ben sadece sson vuruş yapıyorum cArkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?
Dostum %appdata% ye gir ve oradan lprbyi sil. Default ayarlarla kendi ayarlarını yap. Last hit helperi falanda aç düzelirArkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?