Onaylı Üye
Arkadaslar merhaba, öncelikle uzun süredir script kullanıyorum. Bugune kadar çok az sıkıntı yaşamıştım, ta ki son güncellemeye kadar. Sıkıntım şu, space ile oto attack atıyor ama eskisi gibi değil. Örnek verecek olursak Kalista da E çekmiyor, kombo atmıyor yada Brand da W atıyor Q atmıyor. Ayrıca V tusu ile farm X tusu ile last alamıyorum olmuyor.
Çözüm için config dosyalarını resetledım, ping ayarını yaptım yine de çözülmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık o kadar çok alışmışım ki scripte oyunlar keyıf vermez oldu düzgün olmadığı için. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ya da şuan aynı sorun olup da düzelen varsa ne yapmam gerektiğini benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm için config dosyalarını resetledım, ping ayarını yaptım yine de çözülmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık o kadar çok alışmışım ki scripte oyunlar keyıf vermez oldu düzgün olmadığı için. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ya da şuan aynı sorun olup da düzelen varsa ne yapmam gerektiğini benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: