vayne de load yapılmıyor otomatik hocambende çalısıyor kankam sen büyük ihtimal LOAD yapmadın
hayır iki tane seçenek olması lazım. onlardan birini seçiyorsun öyle çalısıyor script. en azından bende öylevayne de load yapılmıyor otomatik hocam
pingle alakası oldugunu sanmıyorum çünkü eskiden v basınca farma vuruyordu en azından şimdi oda yokÇok nadir son vuruşları kaçırabiliyor sadece oda çok nadir onun haricinde yapıyor gayet güzel ping olayını bir kontrol et derim kaç ping alıyosan onu ayarla
yok cha configde seçenek yok load yapılmıyor bide v bastıgında farma vurması gerekiyor farma vurmuyor son vuruş da atmıyor.hayır iki tane seçenek olması lazım. onlardan birini seçiyorsun öyle çalısıyor script. en azından bende öyle
O zaman senden kaynaklı bir sorun dosyayı temizlemeyi denedin mi ?pingle alakası oldugunu sanmıyorum çünkü eskiden v basınca farma vuruyordu en azından şimdi oda yok
yok hocam hepsini denedim ama olmuyor anlamadım sorunuO zaman senden kaynaklı bir sorun dosyayı temizlemeyi denedin mi ?
adamlara vuruyor ama farm yapmıyor hocamvayne de load yapılmıyo kendisi ota çalışıyor ping sorunun yoksa bende düzgün çalışıyor
hocam yanlız benimki hiçbir türlü olmuyor cha config var bende de default kullansamda olmuyorben güncel kullanmaktayım sende bi sorun ver heralde farm güzel yapıyor vaynede sen lp reborn dosyasını sil yeniden kur düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?