Çözüldü LPReborn Farm Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Artık bu durumdan çok sıkıldım. Aşağı yukarı 1 aydır var bu sorun. Güncellemelerle v.b çözülmüyor da. Sorun şu:

Ne zaman antrenman dışında bir oyun moduna girsem bazı minyonları algılayıp onlara vuruyor ama geri kalanına dokunmuyor bile. Orman yaratıklarına hiç vurmuyor. Ama bu sorun ne hikmetse antrenman modunda gözükmüyor bile. Çokta iyi minyon alıyor. Normal oyunda heroları algılayıp comboyu düzgün yapsa da farm sorunu olması sıkmaya başladı. Bugün test için botlara karşı girdim. 6. yada 7. dk ya kadar güzel farm yaptı sonra oyun 0.1 saniyelik drop yedi ve script farmlara vurmayı bıraktı. Sonrasında oyunu kapattım, config dosyasını tamamen sildim ve oyunu yeniden açıp scripti injectledim. Farm sorunu düzeldi demek isterdim ama 3 4 dk sonra gene saliselik drop yedim ve gene farmlara vurmayı bıraktı. Bu saliselik dropta bir şeyler oluyor ama bende bilmiyorum. Bunun hakkında daha önce bir konu açmıştım, ama gerçekten hiçbir işe yaramadı. Aşağıya bazı denediğim çözümler v.b ile ilgili bilgiler bırakayım, lütfen bilgileri kontrol edip öyle yazın. Yorum kasmak için yazmayın.

1- Bu her türlü şampiyonda oluyor. Şu ana kadar xerath, vayne, jinx, kog maw, jhin, kalista ve twitch denedim. Hiçbirinde bu sorun çözülmedi.
2- Eski DirectX sürümünü kullan seçeneği açık.
3- Configden kaynaklı değil dostlar. Challenger config de kullandım normal configide kullandım. İkiside yar etmedi. Lütfen config sorunudur yazmayın.
4- Oyunu kapatıp açıp tekrar injectledim ama gene aynı hata oldu.
5- Arkada antivirüs, vanguard tarzı hiçbirşey açık değil.
6- Bu sorunun yaklaşık 1 aydır olduğunu söylemiştim. Yani güncellemelerle alakası yok.
7- %temp%'yi temizledim. Gene aynı.

Not: Yetkili değilseniz bu notu okumanıza gerek yok. Daha önce böyle bir konu açtığımı biliyorum, hatta konunun başlığını yazdığımda ilk benim eski konum çıktı. Ama o konuda o kadar çok bilgi karmaşası v.b vardı ki çoğunluğu yardım etmek maksatlı yazılmamış boş yorum kasmak için yazılmış yorumlardı. Konu kaldıracaksanız lütfen öncekini kaldırın o konu kimseye yardımcı olmaz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu sorunla ilgili %appdata% dan lbrb dosyasını silip herşeyi 0 dan indireyim diye denemiştim 2/3 el sıkıntısız geçti sonra tkrar başladı farma vurmamaya bazen vurup bazen vurmaması cok daha kotu vuruyor diye salıyorum farm kaybettiriyor fazlasıyla.
Sanırım bir sonraki update d düzeltilcek diye bir yazı okumuştum ama üstünden 2 update geçti sorun hala devam ediyor
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu sorunla ilgili %appdata% dan lbrb dosyasını silip herşeyi 0 dan indireyim diye denemiştim 2/3 el sıkıntısız geçti sonra tkrar başladı farma vurmamaya bazen vurup bazen vurmaması cok daha kotu vuruyor diye salıyorum farm kaybettiriyor fazlasıyla.
Sanırım bir sonraki update d düzeltilcek diye bir yazı okumuştum ama üstünden 2 update geçti sorun hala devam ediyor

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kimse ilgilenmedi icin ve 1 aydir bu sorun oldu icin 1 aydir lol oynamiyorum, milet bos bos yorumlar atiyor. Herseyi denedim configler, silip tekrar, yükleme ama hic birsey ise yaramiyor. Combolar iyi calisiyor saniyorsun ama onlarda drop yüzünden delay ile calisiyor daha fazla combo kaciriyor

güncelemeden sonra düzeldi!!!!

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yazılımsal bi hatadan kaynaklı diye biliyorum bu hata şuan için ama farm alırken sürekli farm tuşuna basılı tutmayın farmın canı azaldığı zaman basın aldığınızda çekin böyle yapdığınızda bir sorun olmuyor yani ben karşılaşmadım henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...